Ce trebuie să ştie cei care îşi demolează garajele. Precizări de la RETIM

Ce trebuie să ştie cei care îşi demolează garajele. Precizări de la RETIM

RETIM Ecologic Service SA anunţă persoanele fizice din Arad că materialele rezultate din demolarea garajelor nu fac obiectul contractului de salubrizare în baza căruia societatea operează în municipiu.

În plus, multe din acoperişurile vechilor garaje (plăcile de azbociment) se încadrează în categoria deşeurilor periculoase care trebuie colectate în condiţii speciale, cu implicarea autorităţilor locale.

De asemenea, RETIM nu colectează în municipiul Arad deșeuri voluminoase precum mobilier, covoare, saltele și nici deșeuri  din echipamente electrice și electronice precum mașini de spălat, frigidere, cuptoare, șamd.

Prin urmare, este interzisă depozitarea acestor tipuri de deșeuri (din construcții, voluminoase și DEEE) în recipientele pentru deșeuri menajere sau la platformele de colectare din oraș. Acestea nu vor fi ridicate de către echipele RETIM.

  1. Haha tigani cara tot si arunca pe marginea Muresului .Se imbogatesc tigani din urma unor dobitoci inconstienti sugaci la garda de mediu .Fraierilor de romani prosti si timpiti adunaturi din toata tara ,va este lene sa duceti garajele la fier vechi Remat Metal comp sa primiti bani gramada preferati sa se imbogateasca tinani pe urma prostiei voastre .

    Raspunde
  2. MA CRETINILOR, ca altfel nu va pot spune, VOI SUNTETI NORMALI ?. Si conducerea Aradului care va suporta si voi, Retimul, care sunteti UNICA firma de salubritate a unui oras de peste 2000.000 de locuitori. Pai e ceva de noaptea mintii. Administratia Aradului hotaraste demolarea garajelor. Normal, in urma acesteia va rezulta deseuri si gunoi. Si apoi vii tu, firma de salubritate, angajata in slujba urbei si te bati cu contractul in piept si spui ca nu ridici ceea ce se produce in urma hotararilor mai-marilor Aradului. Spui ca nu ridici nici deseurile din demolari, volumonoase, etc si ca este interzis sa le depozitam in recipiente sau pe platforme de colectare. Si tu, administratie locala stai si admiri aceste ineptii. Va bateti sus si tare cu caramida in piept si amenintati ca este interzisa aruncarea acestora in zone neamenajate ( paduri, canale, santuri, camp ). Da, si ce faceti pentru asta. Obligi lumea sa demoleze, apoi spui ca nu ridici gunoiul si nici nu are lumea voie sa le depoziteze. Ce ar trebui sa faca ? Sa le puna conserve sau muraturi pentru iarna. Sa faca compot din ele sau tocana. Sau daca tot sunt deseuri periculoase, atunci sa le imparta in doze mici si sa le consume la micul dejun, asa, ca sa se obisnuiasca cu ele si sa se imunizeze. Sau sa le adune in gramezi si sa angajeze mascarici, iluzionisti sau altii care sa faca descantece si woodoo pe ele sa dispara. Prin ceea ce obligati pe de o parte si interziceti pe alta, unde mama naibii credeti ca o sa ajunga aceste deseuri. Tot in natura, acolo unde NU le este deloc locul. Retimul nu le colecteaza si ameninta. Un oras nu are numai gunoi menajer, are si altfel de deseuri. Normal ar fi fost ca in urma unei taxe sa vina o masina si sa ridice si astfel de deseuri si obiecte mari si voluminoase, ca si in alte tari CIVILIZATE. Ca doar si din asta Retimul ar fi facut un ban in plus. Dar nu, ei au ochelari de cal si creier de meduza. Pai cine sa le ridice daca nu Retimul ?. Celelalte 79 de firme imaginare de salubritate ale Aradului, chinezii, americanii, australienii, laponii sau mai bine martienii, venusienii sau chiar altii, din alte galaxii. Eu de fapt stau si ma-ntreb CE NAIBA AVETI DE GAND CU ACEST ORAS SI CAT MAI AVETI DE GAND SA VA BATETI JOC DE LOCUITORII LUI ?

    Raspunde
  3. si ce sa faca ,sa le arunce pe camp noaptea ! firma de toata jena . Polarisul le aduna .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.