Nu mai UTILIZAȚI acest PRODUS cumpărat de la LIDL. Pericol de INCENDIU și ELECTROCUTARE

Nu mai UTILIZAȚI acest PRODUS cumpărat de la LIDL. Pericol de INCENDIU și ELECTROCUTARE

Lidl România anunță că retrage de pe piață un produs care, în urma unei investigații proprii, s-a dovedit a nu corespunde scopului pentru care a fost prevăzut.

Lidl România informează cu privire la utilizarea în continuare a produsului „Set-cablare-rapidă” marca „Powerfix” cu numărul modelului HG02035A și versiunile 01/2017 și 01/2018 (numărul modelului și versiunea pe verso-ul ambalajului).

„Lidl România desfășoară în prezent, în scopul protecției preventive a consumatorilor, o retragere a produsului «Set-cablare-rapidă» marca «Powerfix» având numărul modelului HG02035A și versiunile 01/2017 și 01/2018 (a se vedea pe verso-ul ambalajului). În urma unei investigații proprii, s-a stabilit că produsul menționat mai sus nu corespunde scopului pentru care a fost prevăzută utilizarea sa. În circumstanțe nefavorabile, nu poate fi exclus riscul de incendiu și electrocutare. Lidl România roagă în acest sens toți clienții să țină cont de retragere și să nu mai utilizeze produsul vizat. Produsul vizat a fost vândut de către Lidl  Romania începând cu data de 01.06.2017. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea va fi restituita, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Lidl Romania își cere scuze pentru neplăcerile create”, precizează reprezentanții companiei.

Retragerea vizează exclusiv produsul „Set-cablare-rapidă” marca „Powerfix” având numărul modelului HG02035A și versiunile 01/2017 și 01/2018 (a se vedea pe verso-ul ambalajului). Alte produse  ale mărcii „Powerfix” nu sunt vizate de retragere.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.