Ce URÂTĂ e POLITICA: Cum au vrut să profite colegii din vechiul PDL de descinderea DNA în cazul Ioţcu. Reacţia ULUITOARE a PSD

Ce URÂTĂ e POLITICA: Cum au vrut să profite colegii din vechiul PDL de descinderea DNA în cazul Ioţcu. Reacţia ULUITOARE a PSD

Adversarii din propriul partid ai lui Nicolae Ioţcu (PNL, via PDL) au încercat să profite de ceea ce i s-a întâmplat preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, după descidenderea DNA de astăzi.

Astfel, văzând că Ioţcu nu a mai ajuns la şedinţa Consiliului Judeţean Arad, vicepreşedintele CJA Adrian Ţolea (PNL, via PDL) a încercat să deturneze şedinţa forului legislativ judeţean spre o discuţie legată de preşedinte şi problemele pe care acesta le are cu DNA.

Rămas singur la prezidiul CJA (celălalt vicepreşedinte, Remus Guţu, fiind într-un concediu medical prelungit) Adrian Ţolea i-a întrebat, cu subînţeles, pe consilierii judeţeni dacă nu au să-l întrebe nimic despre ultimele evenimente.

Replica acestora, venită din gura consilierilor judeţeni Florin Tripa (secretar executiv al PSD Arad) şi a lui Gheorghe Seculi (PP-DD), cum că nu doresc să discute, ci să se treacă la ordinea de zi, nu i-a căzut deloc bine lui Adrian Ţolea.

Potrivit informaţiilor noastre, acesta i s-ar fi plâns trimisului special al partidului la şedinţa CJA că Florin Tripa i-a luat apărarea lui Nicolae Ioţcu.

De remarcat că, la finalul şedinţei CJA, Florin Tripa a fost felicitat de mai mulţi consilieri judeţeni ai PNL pentru atitudinea sa. „Mi-au spus că am dovedit caracter, că nu i-am dat apă la moară lui Ţolea. Eu m-am luptat cu Nicolae Ioţcu când a fost aici, de faţă, nu în lipsa acestuia”, a spus Tripa.

  1. Subinteles se scrie cu î din i. Ii facem statuie la Tripa? Dragan, Tolea, Gutu niste caractere… ca si Iotcu de altfel!!!

    Raspunde
  2. Asa este, cu î. Şi nu e vorba de statuie, ci de incercarea unora de a se bucura de necazul altora. Tipic la unii, din pacate.

    Raspunde
  3. Dar despre personajul principal, Inculpatul Iotcu, prins cu MITA, newsar-ul nu spune mai nimic??? Vad ca încearcă din răsputeri sa divagheze informațiile !

    Raspunde
  4. Nu pot fi bănuit de simpatii pentru Ioţcu. În comparație cu celălalt pedelist din tandem, Ioțcu chiar are merite ce trebuiesc spuse. Dacă avem în Arad o secție „Cardiolife” cu medici pregătiți HIGH este meritul lui Ioțcu. Cel puțin astea sunt informațiile pe care le dețin. Dacă cineva se plimbă pe pasarelă sau stă pe băncile de pe Mețianu iar problema de sub podul Micalăcii este în continuare nerezolvată înseamnă că avem cel mai slab primar din toate timpurile… Sau o reparație nu înseamnă prea mulți bani și astfel nu există interes. Ioțcu a vrut să stea la masa celor mari dar i-a lipsit stofa pentru frac. Și a căzut pentru că nu era dintre ei. Ioțcule, scapă-ne tu de el până la alegeri și poate ne vom alege noi unul care să fie primar nu sforar de partid… Spune doar ce ştii.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.