PSD bagă ÎN CORZI administraţia locală din Arad: SĂ VINĂ DNA şi la FALCĂ!

PSD bagă ÎN CORZI administraţia locală din Arad: SĂ VINĂ DNA şi la FALCĂ!

Descinderile DNA de la Arad şi reţinerea lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean, pentru 24 de ore, l-au determinat pe deputatul Dorel Căprar să reacţioneze, cerând Direcţiei Naţionale Anticorupţie să verifice şi activitatea Primăriei Municipiului Arad, unde „suspiciunile noastre sunt la fel de mari ca şi în cazul celor de la CJA”.

Într-un comunicat de presă, deputatul reaminteşte că PSD Arad a atras atenţia în repetate rânduri, cu exemple şi argumente, asupra unor suspiciuni grave de corupţie în administraţia locală controlată de PDL, redenumit PNL, la Consiliul Judeţean Arad, Primăria Arad şi în alte administraţii locale.

„Nu vreau să comentez drama personală a unui om, fie el şi adversar politic, pe care l-am criticat în numeroase situaţii şi căruia i-am cerut recent demisia. Nicolae Ioţcu beneficiază la dreptul de apărare şi prezumpţia de nevinovăţie, însă vreau să trag un nou semnal de alarmă asupra unui sistem profund corupt conceput de PDL, rebotezat PNL, care trăieşte pe spatele unei populaţii sărace. Dacă acuzaţiile de luare de mită se confirmă şi în măsura în care se vor prezenta date concludente, credem că PNL Arad trebuie să îşi asume pe deplin responsabilitatea şi să facă un mare pas în spate. Atunci când vorbim despre un sistem corupt, politic trebuie să plătească toţi cei care au susţinut acest sistem şi au beneficiat de pe urma sa. În acest sens, solicităm PNL să se retragă din toate funcţiile de conducere din cadrul Consiliului Judeţean Arad. Nu cred că acei oameni care l-au ajutat pe Nicolae Ioţcu să obţină funcţia de preşedinte CJA şi care l-au sprijinit în activitatea administrativă şi politică, în ciuda evidenţei unei administraţii incompetente şi corupte, se vor putea dezice de modul în care acesta a condus administraţia judeţeană. Nu cred că aceşti oameni pot să facă parte în continuare din conducerea CJA. Noi am arătat de mai multe ori argumentat că asupra administraţiei judeţene planează grave suspiciuni de corupţie, dar PDL iar mai târziu PNL a continuat să îi asigure sprijin necondiţionat lui Nicolae Ioţcu, practicilor şi politicilor acestuia. Responsabilitatea politică revine aşadar PNL în ansablul său, este un caz emblematic pentru corupţia din vechiul PDL şi din PNL şi sper că reprezentanţii acestui partid vor avea atâta onoare încât să treacă în opoziţie şi să aştepte judecata electoratului, anul viitor”, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Arad.

„Sperăm totodată că instituţiile abilitate vor verifica foarte atent şi activitatea Primăriei Arad, unde sunt numeroase semne de întrebare asupra corectitudinii alocării banilor publici şi a modului în care se fac achiziţiile publice. În cazul Primăriei Arad, suspiciunile noastre sunt la fel de mari ca şi în cazul celor de la CJA”, a mai spus deputatul Dorel Căprar.

  1. sa va auda Dumnezeu d-le deputat. sau macar DNA-ul! :)))

    Raspunde
  2. Zici tu ceva Dorele

    Raspunde
  3. Eu spun, sa l pedepseasca Dumnezeu si pe Dorutu, ca si a batut joc de oameni. Si il va pedepsii

    Raspunde
  4. degeaba Dorule voi nici cand sunt praf astia nu sunteti pregatiti, nu aveti candidat…….

    Raspunde
  5. Mai bine te-ai uita in ograda ta, Dorule…

    Raspunde
  6. GUNOAIE PORTOCALII , pentru ca nu reusiti sa ma faceti sa tac , incercati sa ma discreditati postand sub pseudonimul meu comentarii ,ca cel de mai sus !

    Raspunde
  7. Sa te discreditam, dar cand ti ai batutjoc de oameni, cum te numeai?

    Raspunde
  8. Cand au muncit oamenii grattis pt tine, si ii minteai cu promisiuni? Si actuala ta iubita are 10000 lei pe luna venit si zboara pe banii partidului?

    Raspunde
  9. VA VENI DNA-UL LA fALCĂ EXAACT ÎN ZIUA ÎN CARE lALCĂ S HOTĂTEȘTE LA UN UTODENUNȚ

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.