VIDEO: Cei patru tineri care au „speriat” Ineul au fost PRINȘI și ARESTAȚI

VIDEO: Cei patru tineri care au „speriat” Ineul au fost PRINȘI și ARESTAȚI

Patru tineri au fost arestați preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, „în urma investigațiilor efectuate, în noaptea de 20/21.02.2021, polițiștii orașului Ineu au organizat o prindere în flagrant a 4 persoane bănuite de furt de catalizatoare”.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, în flagrant delict, 4 tineri cu vârste între 18 și 22 de ani, toți din localitatea Sintea Mare, părăsind locul faptei, unde, folosindu-se de o unealtă multifuncțională, au tăiat catalizatoarele de pe două autoturisme parcate pe strada Dunării din Ineu. Prejudiciul în valoare de aproximativ 9.000 de lei a fost recuperat parțial”, informează IPJ Arad.

Polițiștii i-au reținut pe tineri pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. Magistrații Judecătoriei Ineu au emis pe numele celor patru mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De remarcat, că activitățile de prindere a tinerilor au fost sprijinite de lucrători ai Jandarmeriei Arad și ai Poliției Locale Ineu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.