Cel mai așteptat eveniment pentru industria medicală din țară: AR-MEDICA

Cel mai așteptat eveniment pentru industria medicală din țară: AR-MEDICA

A mai rămas puţin timp până la deschiderea oficială a celui mai așteptat eveniment pentru industria medicală din țară: AR-MEDICA (6-8 noiembrie 2014). Ajunsă anul acesta la cea de-a XXI-a ediție, expoziția cu caracter internațional este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad la Complexul Expozițional EXPO Arad.

„AR-MEDICA este unul dintre cele mai mari evenimente de profil din țară, care adună laolaltă importanți actori din industria medicală. Caracterul internaţional al evenimentului este subliniat de participarea expozanților din patru țări: România, Ungaria, Cehia și Italia. AR-MEDICA a trecut demult testul timpului, remarcându-se ca un punct de reper pentru afacerile de succes din domeniu”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

În colaborare cu Ordinul Asistenților Medicali Filiala Arad, Colegiul Medicilor Arad, Colegiul Medicilor Dentiști Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari, și Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad, se va organiza un bogat program de conferințe care se va desfășura pe parcursul celor trei zile de eveniment.

În cadrul expoziției vor fi prezentate: aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, clinici private, maternități, laboratoare clinice, transport medical, estetică medicală și fitness, medicamente pentru medicina veterinară, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, turism medical, IT medical, publicații, site-uri și cărți de specialitate, servicii conexe.

Salonul Beauty, introdus în partea de expoziție la ediția din 2013, a avut un succes răsunător în rândul publicului. Vizitatorii vor putea consulta și anul acesta o paletă variată de produse cosmetice și echipamente, estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare.

La cererea experților din domeniu și a publicului vizitator, în premieră pentru ediția XXI, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad lansează salonul de medicină veterinară.

„Adaptarea la nevoile și solicitările fiecărui participant la evenimentele internaționale organizate este o prioritate pentru instituția Camerală din Arad. Inovarea expozițiilor desfășurate la EXPO Arad este o necesitate și un progres important de care mediul economic se bucură. Aplicarea unei strategii de acest gen va continua să ridice standardele evenimentelor marca CCIA Arad”, a declarat Adrian S. Negrău, Directorul General al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Evenimentul este deschis publicului de joi, 6 noiembrie 2014, până sâmbătă, 8 noiembrie 2014, între orele 10 şi 18.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.