Cel mai mare COLOR FIGHT din VESTUL ţării va avea loc la ARAD. Află UNDE și CÂND

Cel mai mare COLOR FIGHT din VESTUL ţării va avea loc la ARAD. Află UNDE și CÂND

Ghiorocul îi aşteaptă pe arădeni și nu numai la cel mai mare Color Fight din vestul ţării.

Primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi Morodan, îi invită pe arădeni și nu numai să participe duminică la un eveniment deosebit de… colorat în cadrul Festivalului de Vară (Ghioroc Summer Fest), organizat pe malul lacului Ghioroc.

„Evenimentul de duminică este foarte special. Va fi cel mai mare Color Fight din vestul României, pe muzica DJ Liviu Hodor. Vom avea tunuri uriașe, participanții vor primi și ei pudră colorată, atmosfera va fi unică, excepțională. Am mai organizat așa ceva în anii precedenți, dar nu la acest nivel. De fapt, din câte am înțeles, nu s-a mai organizat nimic similar, ca amploare, în zona noastră”, a declarat primarul Corneliu Popi Morodan.

Lupta cu Culori începe la ora 14, iar la ora 16 se dorește organizarea unui moment special – o repriză în care intensitatea va fi maximă. Acest gen de spectacole este foarte apreciat în occident și câștigă tot mai mult teren și în țara noastră.

Consiliul Județean Arad și Primăria Ghioroc și-au propus ca lacul Ghioroc să fie un punct de referință național în programele estivale, alături de litoralul Mării Negre și alte plaje cunoscute din România.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în data de 1 septembrie va fi organizat spectacolul de închidere a Ghioroc Summer Fest 2018, cu o seară cu foc de tabără și un concert de tipul Noaptea DJ-ilor, cu participarea unor DJ din topurile naționale și internaționale.

Ghioroc Summer Fest este cel mai popular eveniment estival al județului Arad. Potrivit estimărilor autorităților, peste 100.000 de participanți au fost angrenați în programul de anul acesta.

Foto, rol ilustrativ: pixabay.com

  1. […] Cel mai mare COLOR FIGHT din VESTUL ţării va avea loc la ARAD. Află UNDE și CÂND […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.