Ce poți face în Arad în acest sfârșit de săptămână. Evenimentele se țin lanț!

Ce poți face în Arad în acest sfârșit de săptămână. Evenimentele se țin lanț!

Deși de multe ori arădenii se plâng că în orașul nostru nu prea ai unde să ieși sau să te distrezi, în următoarele zile ei vor avea de unde alege.

Spectacole, concerte pentru toate gusturile, petreceri, activități pentru copii, mâncare stradală și multe altele li se pregătesc începând de vineri, 17 august.

Astăzi se dă startul la evenimentele din cadrul Zilelor Aradului, care vor debuta cu o paradă a costumelor de epocă și o refacere a momentului istoric de predare a diplomei de „Oraș liber regesc“, în zona cuprinsă între Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ – Palatul Administrativ. Apoi, în Parcul „Sfânta Maria” din Micălaca va avea loc un concert cu Nova Band, Rock Abil, Melting Dice și ZDOB ȘI ZDUB.

Arădenii dornici de relaxare și de mâncare delicioasă pot să-și petreacă seara de vineri la Picnic Festival, care se desfășoară pe faleza Mureșului între Belvedere și Perla.

Distracția continuă și sâmbătă cu activități organizate de Kiss Fm pe Ștrandul Neptun, iar seara cu noi concerte în Parcul „Sfânta Maria”, unde vor urca pe scenă Sudden Feel, Ricardo Caria, Phaser, Bere Gratis & Maestrul Gheorghe Zamfir.

Duminică, petrecăreții se pot răcori pe Ștandul Neptun la Spuma Party, iar iubitorii de folclor vor putea participa la un concert de muzică populară care va avea loc tot în parcul din Micălaca.

De asemenea, duminică Ghiorocul îi aşteaptă pe arădeni și nu numai la cel mai mare Color Fight din vestul ţării!

Programul complet și informații despre evenimente se găsesc AICI  și AICI.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.