Cel mai nou PRODUS lansat de MCDONALD’S a ȘOCAT lumea întreagă

Cel mai nou PRODUS lansat de MCDONALD’S a ȘOCAT lumea întreagă

McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiţi, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (aşa numitele milkshake-uri) şi băuturi carbogazoase.

Mai recent, a început să ofere şi salate, fructe,snack wraps şi carrot sticks. Publicaţiile de specialitate au fost, însă, total luate prin surprindere de ultima lansare a grupului american: burgerul cu Nutella, denumit „Sweety”. Noul produs, care a generat reacţii contradictorii, va fi disponibil în reţeua de cafenele McDonald’s din Italia.

mc-nutella

Din acest an, grupul american McDonald’s, care opera direct reţeaua de restaurante din România, a cedat franciza pentru piaţa locală maltezilor de la Premier Capital pentru 60 milioane euro, în condiţiile în care consideră că piaţa românească nu este suficient de mare pentru a opera direct. Înainte de a ceda afacerea maltezilor, McDonald’s a cumpărat aproape toate restaurantele francizate, cu excepţia unui fast-food McDonald’s din Galaţi. În prezent, reţeaua McDonald’s din România cuprinde 68 de restaurante în 21 de oraşe.

Sursa Foto: Facebook

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.