Cele mai tari seturi LEGO de luat pentru cei mici

Cele mai tari seturi LEGO de luat pentru cei mici

Ce poate fi mai frumos decât stimularea imaginației prin joacă? Sunt atât de multe jucării care pot face asta, dar niciuna dintre ele nu oferă atât de multe posibilități precum seturile LEGO. Conceptul este cu adevărat impresionant: construirea propriului univers piesă cu piesă. De aceea, am aruncat o privire peste cele mai tari seturi LEGO de luat pentru cei mici. La cât de mulți fani sunt printre adulți, nu ne-ar mira ca sesiunile de construit să fie făcute și de părinți.

Vrei un pic de Avengers: Infinity War în viața copilului tău? Dacă a văzut filmul deja și vrea să continue aventura, un mic Hulkbuster din piese LEGO e fix ce trebuie. Scenariul e simplu:

Proxima Midnight a preluat turela tunului și trage asupra Hulkbusterului lui Bruce Banner! Distruge trăgătorul de ghiulele al turelei cu brațul izbitor al Hulkbusterului si trântește Outriderul cu 6 brațe. Respinge atacurile cu sulița ale Proximei Midnight, si avântă-te cu Falcon pentru a recupera Piatra Infinity a Sufletului!

Dacă vrei să-i dezvolți abilități precum simțul vizual, logica, îndemânarea, concentrarea, inteligența, creativitatea și imaginația, seria Lego Technic este extraordinar de ofertantă. Ai la dispoziție uimitorul Bugatti Chiron pe care îl puteți construi împreună. Dacă îți dorești ceva mai simplu, versiunea Chevrolet Corvette ZR1 este mai potrivită pentru începători. Este recomandată copiilor de 9 ani și peste și este compusă din 579 de piese. În final, se va alege cu o mașină de 30 de centimetri.

Se spune că copii din ziua de azi nu mai știu ce înseamnă munca de la țară. Din fericire, modelul LEGO City Great Vehicles, Transportor de secerătoare aduce un pic atmosfera recoltelor chiar în camera sa. Ce poate face cel mic cu acest set de 358 de piese? Descrierea spune:

Sari din cabina camionului si ajuta fermierul sa-si culeaga recoltele!

Decupleaza remorca, coboara rampele si descarca combina seceratoare. Dupa ce fermierul a arat campul, fixeaza unealta si incarca seceratoarea din nou. Ridica rampele, cupleaza remorca si porneste spre urmatorul camp.

Nu uita sa saluti din mers sperietoarea!

Munca unui fermier nu se termina niciodata in LEGO® City!

Dacă ești în căutarea unui set care aduce bucurie atât copiilor, cât și părinților, prin prețul său mai mic, setul LEGO City Police: Goana pe teren accidentat este cel pe care îl cauți. Acesta cuprinde 297 de piese și vehicule pe placul celor cu simțul aventurii:

Sari in masina ta de politie 4×4 si urmareste talharul pe versant! Ai grija totusi, avalansele de pietre se pot declansa oricand. Hei, fii atent! Acest bolovan gigantic a fortat masina 4×4 a talharului sa se opreasca. Trimite-ti partenerul dupa el cu motocicleta de motocros in timp ce incarci si tintesti cu lansatorul de plasa. FASSS! Il poti prinde inainte de a disparea?

Ai cumpărat seturi LEGO pentru cei mici? Crezi că stimularea creativității și a altor abilități este importantă în timpul orelor de joacă? Ce alte jucării sau seturi LEGO aduc bucurie celor mici într-o lume în care cei mai mulți se simt din ce în ce mai atrași de telefoane și tablete?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.