Centru de predare online la Facultatea de Inginerie din cadrul UAV Arad

Centru de predare online la Facultatea de Inginerie din cadrul UAV Arad

Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad împreună cu timișorenii de la Intel Software Development SRL au creat în cadrul facultății arădene un centru de predare online.

Parte din echipamentele necesare  au fost donate de către Intel Software Development SRL. Mai exact, firma a plătit echivalentul a aproape 6000 de dolari pentru achiziția a 3 laptopuri DELL Vostro cu Microsoft 10 Pro, trei desktops Dell Optiplex, un video proiector cu ecran electric și telecomandă BenQvideo și 2 harduri externe AdataHDD.

„Ultimele luni au reprezentat o provocare pentru sistemul de învățământ. Derularea cursurilor în sistem on line ne-a obligat să redefinim actul didactic și să ne adaptăm și din punct de vedere tehnic acestui nou tip de predare. În acest context, implicarea partenerilor noștri de la  Intel Software Development SRL este binevenită și le mulțumim pentru aceste donații către centrul de predare online din cadrul Facultății de Inginerie”, a precizat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Decanul facultății arădene, prof.univ.dr. Dan Glavan a ținut să puncteze buna colaborare cu firma din Timișoara cu care UAV a derulat, de-a lungul timpului, proiecte comune.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.