Ceremonial militar dedicat aniversării Zilei Jandarmeriei Române

Ceremonial militar dedicat aniversării Zilei Jandarmeriei Române

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au avut loc, miercuri, 3 aprilie, manifestări omagiale dedicate împlinirii a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Manifestările au debutat cu intonarea Imnului Național al României iar pentru activitatea desfășurată și pentru rezultate deosebite obținute, 5 subofițeri au fost înaintați în grad, înaintea expirării stagiului minim.

De la ora 13, într-un cadru festiv asigurat în sala ,,Rotondă’’ din cadrul Prefecturii Arad, s-a dat citire mesajelor aniversare: prefectul judeţului Arad, Florentina Horgea, a transmis mesajul Ministrului Afacerilor Interne adresat jandarmilor iar inspectorul șef colonel Burlan Claudiu Daniel a dat citire mesajului Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

În cadrul manifestărilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a organizat competiții sportive la care cei care s-au clasat pe primele locuri, au fost premiați. De asemenea, au fost organizate exerciții tactice demonstrative și exerciții cu câinii de serviciu, care au fost prezentate elevilor de la instituțiile de învățământ preuniversitar din județul și municipiul Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.