Tânără prinsă „ZBURÂND” cu maşina prin Arad! Cât avea la oră BOLIDUL acesteia pe un bulevard intens circulat (FOTO + VIDEO)

Tânără prinsă „ZBURÂND” cu maşina prin Arad! Cât avea la oră BOLIDUL acesteia pe un bulevard intens circulat (FOTO + VIDEO)

O tânără din Arad a fost suprinsă cu aparatul radar în timp ce circula cu mare viteză pe un bulevard intens circulat din municipiu.

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, tânăra, în vârstă de 25 de ani, a condus maşina pe Bulevardul Nicolae Titulescu cu o viteză de 105 km/oră. Şoferiţa a fost amendată cu suma de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

În prima parte a zilei, poliţiştii au mai aplicat 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 26.440 de lei, după cum urmează

– 37 pentru nerespectarea regimului legal de viteză;

– 21 pentru neutilizarea centurii de siguranță;

– 2 pentru utilizarea telefonului mobil

– 4 pentru nereguli la bicicliști

– 33 pentru alte abateri.

Sancţiunile au fost aplicate în cadrul acțiunii „SPEED MARATHON”, desfășurată sub egida T.I.S.P.O.L.

  1. Cu 10 ani in urma femeile conduceau bine și preventiv
    Acum conduc mai periculos că mulți bărbați

    Raspunde
  2. Majoritatea femeilor conduc ok, probleme sunt cu junioarele astea la care le-au cumparat parintii sau amantii Haudi si Bmeveuri

    Raspunde
  3. Un șofer din Arad 4 aprilie, 2019, 12:01 pm

    Era cumva și blondă tinerica? De ce nu se vede și numărul de înmatriculare? Este protejată de cineva? Întrebări la care nu se poate răspunde!

    Raspunde
  4. Se grabea la coafor….nu fiti ra

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.