CERȘEA la colțul străzii, stârnind MILA trecătorilor. L-au AMENINȚAT CU MOARTEA când au aflat cine este

CERȘEA la colțul străzii, stârnind MILA trecătorilor. L-au AMENINȚAT CU MOARTEA când au aflat cine este

Un bărbat care cerșea lângă câinele său la colțul străzii, a primit numeroase amenințări cu moartea după ce s-a aflat cine este.

Acesta stârnea mila trecătorilor, care, impresionați fiind de situația lui, îi dădeau bani. Matthew Brinton care cerșea în Cornwall, Anglia, i-a cerut unui bătrân 40 de lire sterline pentru a putea dormi o noapte la un motel, iar acesta s-a conformat. A regretat însă amarnic.

Matthew a fost surprins de Kain Kennedy, un localnic, în timp ce, după o zi întreagă de cerșit, s-a urcat într-un Audi TT și a plecat spre casă.

Filmarea a devenit virală pe internet, sute de persoane fiind revoltate de faptul că au avut milă de un impostor, care conduce de fapt o mașină de lux și are și unde locui.

Matthew a declarat că a primit mașina cadou de la bunica lui, dar că i-a fost furată la scurt timp. De asemenea, el spune că reacțiile oamenilor nu sunt întemeiate, că el chiar este o persoană fără adăpost și că cerșea de nevoie.

Bărbatul locuiește temporar la un prieten deoarece îi este frică să mai iasă din casă, din cauza sutelor de amenințări cu moartea pe care le-a primit de la cei care l-au ajutat. Matthew declară că se simte atât de disperat încât se gândește chiar să se sinucidă.

audi

Sursa: thesun.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.