Cetăţean bulgar acuzat de trafic de migranţi, trimis în judecată de procurorii arădeni

Cetăţean bulgar acuzat de trafic de migranţi, trimis în judecată de procurorii arădeni

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a unui cetăţean bulgar pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, conducerea pe  drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi trafic de migranţi.

Potrivit anchetatorilor. în data de 14 iulie, Angel Stefanov D. s-a prezentat la controlul de frontieră efectuat pe sensul de ieşire din România al Punctului de Frontieră Nădlac, conducând autoutilitara marca Fiat Ducato, înmatriculată în Bulgaria fără a poseda permis de conducere iar la controlul de frontieră, în calitate de conducător auto a prezentat pentru control un permis de conducere model bulgăresc fals.

În urma efectuării controlului fizic asupra autovehiculului, între spaţiul destinat şoferului/pasagerilor şi spaţiul destinat transportului de marfă, s-a constatat existenţa unui lăcaş special amenajat sub forma unui perete dublu, în care au fost descoperiţi ascunşi patru cetăţeni afgani pe care i-a transportat pe ruta Bucureşti –Nădlac, încercând astfel să-i scoată fraudulos din România, în schimbul sumei de 300 de euro pentru fiecare.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.