Consilieră în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, declarată incompatibilă de ANI

Consilieră în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, declarată incompatibilă de ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul a unei funcţionare publice din Arad ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, contrar prevederilor legale. Este vorba despre Laura Corina N., consilieră în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Arad.

Conform ANI, aceasta s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 septembrie  2010 – 20 martie 2013, întrucât  a deţinut, simultan, atât funcţia de consilier în cadrul Compartimentului de Asistenţă Medicală şi Programe de Sănătate din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, cât şi funcţia de medic specialist în cadrul S.C. Terapeutica S.A.

Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Laura Corina N. a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Viceprimarul comunei Olari, incompatibil
ANI a mai sesizat starea de incompatibilitate şi în cazul viceprimarului comunei Olari. Ladislau M. s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iulie 2012 – 20 decembrie 2013, întrucât, simultan cu funcţia de viceprimar, a deţinut şi calitatea  de comerciant persoană fizică.

Şi în acest caz, persoana în cauză a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază, depunând la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.