Cetățile de la Șiria și Lipova au LIBER LA FINANȚARE

Cetățile de la Șiria și Lipova au LIBER LA FINANȚARE

Consilierii județeni au votat, astăzi, trecerea cetăților din Șiria și Lipova în administrarea Consiliului Județean Arad, pentru a putea fi atrase fonduri europene necesare reabilitării lor. Ceea ce se știa încă de ieri, și anume că Opoziția din CJA va vota preluarea cetăților s-a și întâmplat, proiectele de hotărâri care le vizau fiind votate în unanimitate.

Nu a fost totul roz, însă, la ședința CJA, consilierul social-democrat Cristian Videscu aducându-i acuze grave, de ordin penal, președintelui CJA Iustin Cionca în problema voluntarilor care au avut contracte cu instituția. Un alt social-democrat, Marius Sulincean, a transmis conducerii CJA că nu a fost lămurită problema votului din ședința din 28 septembrie, când cinci consilieri ai PNL apar ca și cum ar fi votat, deși nu se aflau în sală, fiind pe hol, alături de cei ai PSD. Replica lui Cionca a fost una ironică și atât, nevând darul de a clarifica lucrurile: „Dacă erați afară, nu aveți de unde să știți ce s-a întâmplat aici”.

 

În rest, șicane obișnuite, contre între Putere și Opoziție, interpretări diferite ale legilor, toate finalizate, după ședință, cu mici bârfe pe holurile instituției sau jos, în parcarea CJA.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.