A chemat o PROSTITUATĂ la hotel. I s-a dat VIAŢA PESTE CAP când a văzut CINE ERA

A chemat o PROSTITUATĂ la hotel. I s-a dat VIAŢA PESTE CAP când a văzut CINE ERA

Un bărbat a apelat la serviciile unei prostituate, în timp ce se afla în vacanță, la un hotel. Când a deschis ușa, a împietrit.

Titus McDonalds, un bărbat din Los Angels, a plecat în Las Vegas pentru o scurtă vacanță. El avea probleme mari cu soția, iar din acest motiv a vrut să se distreze singur puțin.

Bărbatul a sunat la o agenție de escorte și a cerut o fată frumoasă. După ce s-a pregătit pentru o noapte de neuitat, a avut parte de cea mai groaznică experiență din viața lui.

La ușa s-a prezentat chiar fiica lui, care lucra ca prostituată în Las Vegas. El a pierdut legătura cu fata în urmă cu trei ani, când aceasta a plecat de acasă.

După ce și-au revenit amândoi din șoc, au început să discute. Titus recunoaște că este vina lui că fata a recurs la o asemenea meserie, deoarece de când era mică a fost foarte sever cu ea, chiar violent. O bătea des și o obliga să meargă la balet, deși ei nu-i făcea deloc plăcere.

Sătulă fiind de abuzuri, ea a plecat la Las Vegas și a intrat în lumea prostituției.

Titus a realizat ce impact negativ a avut asupra ei, și-a cerut iertare și s-au împăcat, însă fata i-a spus că nu va renunța la această meserie.

Sursa: huffingtonpost.co.uk

 

  1. Cu cine ati facut limba romana? In cazul in care ati facut…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.