Cinci greșeli frecvente ale jucătorilor de sloturi

Cinci greșeli frecvente ale jucătorilor de sloturi

Te relaxezi cu jocuri de sloturi în timpul liber și visezi în secret că vei obține un câștig mare? Iată câteva greșeli aparent nevinovate care te pot împiedica să obții rezultatele dorite:

  1. Jocul pe mașini de sloturi care nu au jackpot

Este de preferat să alegi sloturi care cel puțin oferă șansa de a obține un câștig mare. Unele aparate de slot au jackpot-uri, iar altele nu.

Dacă ai de gând să joci jocuri de sloturi, cel puțin alege sloturi care îți oferă posibilitatea de a câștiga destui bani pentru a-ți schimba puțin viața. Fără posibilitatea unui jackpot decent, ce rost mai are să joci la un slot machine?

2. Ignorarea bonusurilor oferite de cazinouri

Este bine știut că jocurile de noroc sunt făcute astfel încât cazinourile să nu iasă în pierdere. Ignorarea unor bonusuri sau facilități oferite o dată cu jocul de sloturi este o greșeală pentru că ratezi modalități de a obține mai multe șanse de câștig.

Atenție totuși la oferte de bonus care nu au termeni și condiții bune. Unele oferte de bonus te pot determina să pierzi mulți bani înainte de a putea încasa. Pe de altă parte, dacă acele rotiri suplimentare te ajută să atingi un jackpot, vei avea suficienți bani pentru a elimina condițiile bonusului și a încasa un câștig mare.

3. Parierea unor sume mari dintr-odată

Fiecare joc de sloturi are un procentaj de câștig al casei, programat în prealabil. Acest procent dictează exact câți bani câștigă cazinoul din aparat.

Deoarece suma de bani pe care o face fiecare joc de sloturi pentru cazinou este programată ca procent, înseamnă că atunci când pariezi mai mulți bani pierzi mai mulți bani.

De exemplu, dacă o mașină de slot este programată să câștige 5% și pariezi 100 de lei, cazinoul câștigă 10 lei. Matematica este simplă. Când pariezi mai mult, riști să pierzi mai mult.

4. Lipsa unei limite pentru suma câștigată

Probabil că ai deja o limită personală referitoare la ce sumă investită în sloturi să te oprești atunci când pierzi. Dar te-ai gândit vreodată că la fel de important este să te oprești atunci când câștigi? Ambele strategii țin de practici de joc responsabil.

Este posibil să ai noroc și să câștigi pe termen scurt, ceea ce te va impulsiona să investești suma câștigată într-un nou joc, în speranța că vei obține câștiguri și mai mari. De cele mai multe ori, vei pierde. Aceasta se întâmplă pentru că mașinile de sloturi sunt programate astfel încât să câștige pe termen lung. Chiar dacă ai câștigat mai multe ture consecutive, la următoarea tură ai exact aceleași șanse de a pierde sau de a câștiga ca la orice învârtire. Așadar, dacă deja ai atins limita de bani pe care ai hotărât să o investești în sloturi, oprește-te, indiferent de ce rezultate ai avut până în acest moment.

5. Iluzia că există o strategie câștigătoare

Această greșeală este adesea cauza comportamentului dăunător descris în punctul anterior. Sloturile sunt cu adevărat jocuri de noroc, unde abilitățile jucătorului au o pondere destul de mică în rezultatul final. Poți câștiga un premiu mare după o singură rundă sau poți pierde de câteva ori la rând – orice este posibil. Modalitățile prin care îți poți îmbunătăți șansele de câștig sunt destul de reduse și nu garantează faptul că vei obține rezultate bune: alegerea unor sloturi online cu un RTP mare (return to player), citirea cu atenție a instrucțiunilor, utilizarea bonusurilor și deținerea unui plan de rulare a banilor.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.