Cinci VICTIME în urma unui ACCIDENT rutier în care un MICROBUS a fost lovit de un AUTOBUZ!

Cinci VICTIME în urma unui ACCIDENT rutier în care un MICROBUS a fost lovit de un AUTOBUZ!

Un microbus a fost lovit din spate de un autobuz, pe DN792C, la ieşirea din Curtici spre Dorobanţi, informează Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cinci răniţi din microbus, din totalul de 18 pasageri, au fost transportaţi la spital. Cele 36 de persoane care se aflau în autobuz nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs în condiţiile în care pe marginea drumului staţiona un TIR care avea probleme tehnice, iar şoferul microbusului a încetinit în încercarea de a-l depăşi, moment în care a fost lovit din spate de un autobuz.

„În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în remorca automarfarului, iar cinci persoane din microbuz au fost rănite. O a şasea persoană a leşinat, probabil în urma unui atac de panică, dar nu a suferit răni”, a precizat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii constatând că au contuzii şi leziuni uşoare.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.