Elena Udrea, ELIBERATĂ DIN AREST! Cum a fost POSIBIL

Elena Udrea, ELIBERATĂ DIN AREST! Cum a fost POSIBIL

Așa ceva se întâmplă doar în România! După 6 nopți petrecute în arestul Capitalei, Elena Udrea a fost eliberată în această seară.

Ea va fi plasată în arest la domiciliu, după o decizie DEFINITIVĂ luată marţi de către magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma recursului făcut de avocaţii deputatului PMP.

Noua măsură dispusă în cazul fostului ministru al Turismului îi interzice Elenei Udrea să dea interviuri sau să ia legătura cu persoane implicate în dosar. Totodată, Elena Udrea nu are voie să părăsească domiciliul fără încuviinţare, dar cu aprobarea procurorului va putea merge şi în alte locuri decât la organul de cercetare penală sau la instanţă.

Miercuri, Elena Udrea ar putea cere încuviințare pentru a se prezenta în Camera Deputaţilor, unde comisia juridică va discuta solicitarea DNA de arestare preventivă a sa în dosarul Gala Bute.

Magistraţii de la instanţă supremă au decis săptămâna trecută ca Elena Udrea să fie arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată de trafic de infuență în dosarul Microsoft.

Decizia, nedefinitivă, a fost atacată de avocaţii deputatului PMP, care se aşteptau ca termenul de judecată în acest caz să aibă loc luni.

 

  1. Este incredibil! Daca ar fi furat o bicicleta de pilda si nu era pipula nimanui, nu o scotea imeni de acolo! Dar asa…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.