SURPRIZĂ! Cine este candidatul PSD la Primăria Bocsig

SURPRIZĂ! Cine este candidatul PSD la Primăria Bocsig

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, social-democrații arădeni și-au prezentat candidatul pentru funcția de primar al comunei Bocsig.

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, împreună cu Florin Tripa, Adrian Todor, Marius Sulincean și fostul primar al comunei Bocsig, Ioan Florin Ciul, au anunțat că Teodora Abrudean va candida pentru funcția de primar în data de 5 noiembrie 2017, când vor avea loc alegerile parțiale.

„Am 37 de ani, sunt căsătorită şi am copil în vârstă de opt ani. Am locuit toată viața mea în Bocsig, cu excepția unei perioade când am fost plecată pentru a-mi face studiile. Sunt absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității «Babeș-Bolyai» din Cluj-Napoca, am beneficiat și de o bursă de studiu cu ajutorul căreia am făcut masteratul în Franța. De 11 ani lucrez pe postul de consilier juridic în cadrul Primăriei Bocsig. Am făcut parte din echipa primarului Florin Ciul de 11 ani. Îmi propun să continui proiectele pe care acesta le-a început, dar am demarat şi câteva proiecte ale mele pe care doresc să le pun în practică în mandatul pe care îl voi obţine. Mă refer aici la realizarea unei reţele de canalizare, la aducerea reţelei de gaz, la realizarea de trotuare şi piste pentru biciclete. O atenţie deosebită îmi doresc să acord educaţiei, proces pe care îl voi sprijini foarte mult”, a declarat Teodora Abrudean.

De asemenea, ea susține că dorește să inițieze o serie de activități socio-culturale pentru elevi și tineri, pentru ca să nu-și petreacă tot timpul liber pe tabletă și pe telefon.

Dorel Căprar este convins de scorul mare pe care îl va obține Teodora Abrudean la alegeri și i-a urat succes, iar fostul primar Ciul a afirmat că mereu a încercat să fie înconjurat de o echipă tânără, ea fiind printre primele care i s-au alăturat și că este mulțumit de faptul că Bocsigul va rămâne „pe mâini bune”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.