Cine sunt candidații liberali arădeni pentru alegerile parlamentare

Cine sunt candidații liberali arădeni pentru alegerile parlamentare

PNL anunță că a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare într-un loc simbolic: în faţa Palatului Cultural, clădire reprezentativă pentru Arad, recent renovată de administrația liberală.

Candidații PNL au fost prezentați publicului, după ce în primele minute ale campaniei electorale, la miezul nopții, aceștia au lipit primele afișe într-un gest simbolic pentru democrație.

„Candidații arădeni ai PNL, pe care partidul îi propune pentru a reprezenta orașul în Parlamentul României, constituie o echipă puternică, cu reputație în activitatea profesională și cu experiență în administrația locală. Lista candidaților începe cu Ioan Cristina la Senat şi continuă cu Mihai Paşca, Irina Onescu, Doru Sinaci şi Corina Crişan. La Camera Deputaţilor, candidează Glad Varga, Sergiu Bîlcea, Lazăr Faur, Patricia Dinga, Ionel Bulbuc, Garofiţa Popa, Ioan Ulici, Daniela Jurcă şi Decebal Fordon. E vremea Aradului: aceasta este ideea centrală a campaniei PNL Arad, care propune cetățenilor acestui județ un vot pentru proiectele Aradului, pentru cele începute și care au nevoie de susținere pentru a fi duse la bun sfârșit și pentru cele pregătite să pornească și să continue dezvoltarea județului”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Arad.

Prezența președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca la lansarea candidaţilor exprimă legătura între parlamentarii PNL şi administraţia locală. Câştigător detaşat al alegerilor în judeţul Arad împreună cu 55 de primari, Iustin Cionca a cerut sprijin pentru proiectele în care arădenii au încredere, spun liberalii.

 „La alegerile parlamentare din  6 decembrie dați-ne și o echipă de parlamentari pricepuți, parlamentari PNL, care să muncească la București pentru Arad, cot la cot cu primarii și cu președintele Consiliului Județean Arad!”, a spus Iustin Cionca.

Senatorul Ioan Cristina a subliniat miza uriaşă a alegerilor: „Cetăţenii decid drumul pe care va merge România în următorii patru ani, nu vom avea alte alegeri în acest interval. Ştim ce a însemnat guvernarea de trei ani a PSD, cu atacurile la adresa justiţiei. Este pentru prima dată când putem avea şi preşedintele României, şi Guvernul şi administraţia locală PNL. Îi îndemn pe arădeni să înţeleagă această miză mare, îi chem alături de noi în 6 decembrie”.

„Un an de guvernare liberală înseamnă un restart pentru proiectele Aradului: avem finanţare pentru Cetatea Aradului, drumul expres Arad – Oradea, centura de sud-est, două noi poduri peste Mureş. Avem proiecte de peste 1,3 miliarde de euro din fonduri europene pentru Arad, pentru că noi dezvoltăm Aradul, dezvoltăm România prin investiţii, muncă şi iniţiativă. Avem nevoie de sprijin pentru aceste obiective, avem nevoie de o echipă de parlamentari care să lupte pentru interesele arădenilor. Ca parlamentar, aceasta va fi prioritatea mea!”, a declarat Sergiu Bîlcea, candidat pentru Camera Deputaţilor.

„Lazăr Faur, Irina Onescu, Mihai Pașca au arătat și ei importanța alegerilor pentru România, pentru Arad, pentru fiecare dintre noi, subliniind cât de important este ca Aradul să fie susținut de un guvern liberal și de un Parlament liberal”, se mai arată în comunicat.

  1. sunt candidații PDLului nici gând a PNLului. Nu uitați ca PDLul ca și cucul, și-a pus ouăle în cuibul PNLului și când au ieșit puii PDList a aruncat din cuib toți puii PNListi. Deci azi dacă pe cuib scrie PNL nu înseamnă că și locuitorii lui sunt tot PNL

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.