Cine va primi titlul de Cetățean de Onoare al Municipiul Arad în acest an. Lista celor nominalizați la titluri și distincții în cadrul „Zilelor Aradului”

Cine va primi titlul de Cetățean de Onoare al Municipiul Arad în acest an. Lista celor nominalizați la titluri și distincții în cadrul „Zilelor Aradului”

Cu ocazia „Zilelor Aradului”, ediția 2020, mai mulți arădeni vor primi titluri și distincții pentru merite deosebite în diverse domenii.

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat la transparență decizională, „TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI ARAD va fi oferit lui dr. Gheorghe Domșa, director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Arad în semn de recunoaştere şi preţuire pentru realizările profesionale deosebite prin care a contribuit la ridicarea prestigiului municipiului Arad, precum și pentru dedicarea cu care sa implicat în prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”

Lista tuturor celor nominalizați, potrivit documentului, este:

Art. 2. Se conferă TITLUL PRO URBE – Doamnei Anamaria Effler – fizician de prestigiu, pentru contribuția adusă la dezvoltarea fizicii moderne precum și pentru promovarea valorii învățământului preuniversitar arădean.

Art. 3. Se conferă TITLUL DE EXCELENȚĂ pentru merite profesionale remarcabile, precum și pentru interesul consecvent de promovare a Municipiului Arad, următoarelor personalități:

• În domeniul LITERATURII: Domnului prof. Gheorghe Schwartz – scriitor.

• În domeniul ARTEI DRAMATICE: Doamnei Adina Doba – actor păpușar.

• În domeniul ÎNVĂȚĂMÂNT:

Doamnei Emilia Sorițeu – inspector școlar;

Doamnei Monica Băltărețu – profesoară, director al Colegiului Economic din municipiul Arad;

Doamnei Livia Marinescu – profesoară, fost director al Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” din municipiul Arad.

• În domeniul ARTELOR VIZUALE: Doamnei More Șaghi Anamaria – artist plastic
Doamnei Maria Furnea – artist plastic;
Domnului Adrian Sandu – artist plastic;
Domnului Nelu Scripciuc – artist fotograf.

• În domeniul SPORTULUI: Domnului Liptak Martin – antrenor natație;
Domnului Ioan Igna – arbitru de fotbal;
Domnului Marcel Coraș – fotbalist.

•ALTE DOMENII: Domnului Fekete Carol – pentru promovarea valorilor culturale ale municipiului Arad.

Începând cu data de miercuri, 29.07.2020, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, este afişat următorul document privind: Proiect de hotărâre privind conferirea unor titluri și distincții cu prilejul „Zilelor Aradului”, ediția 2020 – inițiativa primarului.

Până la data de 15.08.2020, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 30.07.2020, pe pagina www.primariaarad.ro, sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, Luni – Marți, Miercuri între orele 08:30 – 15:30, Joi între orele 08:30-17:30, Vineri între orele 08:30-14:00.

Proiectul de hotărâre poate fi studiat la adresa www.primariaarad.ro, secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri.

Loading...
  1. sa vedem cand a venit Domsa in Arad si ce legatura a avut cu securitatea, el, tatal lui, fratele lui. parca as crede ca vine in Arad in 1990 fugind de undeva. de ce? daca nu a avut legaturi cu securitatea, il felicit sincer pentru distinctie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.