CINISM la Kilometrul 0: SUTE de OAMENI, FĂRĂ ACOPERIȘ DEASUPRA CAPULUI în mijlocul iernii. Tu ce părere ai? (SONDAJ)

CINISM la Kilometrul 0: SUTE de OAMENI, FĂRĂ ACOPERIȘ DEASUPRA CAPULUI în mijlocul iernii. Tu ce părere ai? (SONDAJ)

Sute de oameni (peste 400, potrivit unor estimări) de pe strada Mărului din Arad vor ajunge fără acoperiș deasupra capului în mijlocul iernii.

Este vorba despre persoanele care și-au încropit ilegal locuințe pe domeniul public, în zona respectivă.

Potrivit surselor noastre din Primăria Municipiului Arad, acestea au la dispoziție 15 zile să-și demoleze cocioabele din momentul în care sunt somate să facă acest lucru. Iar somațiile au început să curgă deja de ieri, potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale Poliția Locală Arad.

Asta înseamnă că la începutul lunii februarie Municipalitatea poate demara acțiunea de demolare a construcțiilor ilegale în care, repetăm, locuiesc peste 400 de persoane: Familii întregi, cu copii, vârstnici și așa mai departe, oameni sărmani, mulți dintre ei în condiții fizice precare.

Vestea a împărțit comunitatea arădeană în două: Pe de o parte sunt cei care salută inițiativa Primăriei, dorindu-și salubrizarea zonei și redarea ei „civilizației” iar pe de altă parte sunt cei care-și pun problema din punct de vedere uman, întrebându-se ce se va întâmpla cu toate aceste persoane în toiul iernii. Întrebare pe care ne-o punem și noi, cât se poate de firesc, cu toate că suntem de acord cu demersul de „asanare” a zonei. Totuși, nu putem fi de acord și cu faptul că se întâmplă în plină iarnă.

Pentru că subiectul suscită un interes deosebit din partea opiniei publice, vă supunem atenției un sondaj de opinie pe temă:

  1. De ce dramatizați această situație, de ce acum îi apărați. Până acum nu v-am păsat de ce au buletine și nu plătesc taxe. Și s-au stabilit pe un teren care nu le aparține lor fără să plătească impozit. Este foarte bine că s-a început. Daca nu le convine sa înceapă să plătească taxe, sa meargă la lucru, și apoi să ceară ajutor. Ați fost pe strada Mărului să vedeți ce mașini au sărmanii cu situație precară?

    Raspunde
  2. Ba stii ceva , asa le trebuie. De 25 de ani toata comunitatea de rromi , indiferent ca e din Checheci , de pe Tarafului sau Marului voteaza intr-o veselie Falca & CO. Acum primesc ce au votat

    Raspunde
  3. alo PNL dar cand i-ati dus la vot au fost buni?? rusine!! 🙁

    Raspunde
  4. nu i-a chemat nimeni in arad . este timpul sa plece de unde au venit, adevarul sa nu fim ipocriti acesti indivizi reprezinta un pericol pentru siguranta aradenilor

    Raspunde
  5. Ioșca P. Sedistu 22 ianuarie, 2021, 9:32 am

    Nu era cazul să-i demoleze în mijlocul iernii, ci prin luna mai, când intemperiile nu afectează mutarea lor de-acolo, lucru de-altfel absolut necesar.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.