Ciprian Luca: „Cu un minim efort s-ar putea sfârși coșmarul angajaților din Zona Industrială Vest”

Ciprian Luca: „Cu un minim efort s-ar putea sfârși coșmarul angajaților din Zona Industrială Vest”

Membrii asociaţiei „Vatra arădeană” au analizat problema accesului dificil, la ore de vârf, în Zona Industrială Vest a Aradului.

În perioada de afluență maximă, la efectuarea schimburilor de tură, cozile de mașini și ambuteiajele provoacă timpi de așteptare de multe zeci de minute, deoarece accesul pe o singură cale este total insuficient pentru cei aproximativ 20.000 de angajați ai firmelor din Zona Industrială Vest. Mai mult, TIR-urile parcate pe carosabil sufocă și mai mult traficul rutier. Pe un singur drum, cele aproximativ 150 de autobuze de transport pentru muncitori, la care se adaugă zeci de microbuze și sute de autoturisme, provoacă ambuteiaje imense. În plus, starea tehnică precară a autobuzelor reprezintă alt factor de risc pentru securitatea angajaților societăților comerciale din Zona industrială Vest.

„Se găsesc soluții la aceste probleme și nu sunt dificil de pus în practică. Există posibilitatea realizării a alte două căi de acces, ceea ce ar conduce la decongestionarea traficului rutier. În plus, investiția necesară ar fi sensibil mai mică decât cea generată de borduriada electorală la care asistăm în aceste zile prin tot Aradul. Dacă mai adăugăm și reluarea traficului pe linia de tramvai spre Zona Industrială, atunci avem deja posibilități de rezolvare a situației pentru a încheia coșmarul celor peste 20.000 de arădeni care pierd zilnic multe zeci de minute de nervi și stres pe drumul lor spre și de la locul de muncă. Adoptarea acestor soluții s-ar dovedi benefică atât pentru angajați cât și pentru patronii firmelor din acest spațiu, ceea ce ar încuraja și alte investiții în Arad. Dar totul depinde de voința administrației de a adopta măsuri benefice pentru oameni, nu doar pentru a pune în operă șantiere electorale, fără finalizare dar menite să ia ochii arădenilor în an electoral”, a declarat Ciprian Luca, președintele asociaţiei „Vatra arădeană”.

  1. Hai sa vorbim nimic. Asta e din ciclul „va promit tot ce doriți” iar dupa alegeri, mai vedem.
    Eu nu cred ca trebuie sa ne așteptam la mare lucru de la politicieni. Poate doar un independent darindependentii nu prea au șanse.

    Raspunde
  2. Altă promisiune de la un politician care va uita a doua zi după alegeri….

    Raspunde
  3. Ha ha ha. Mai bine du-te si taie via domnu Luca sau căntă la alta masă. Ne-am lămurit câte parale faci …

    Raspunde
  4. Kramer contra Kramer 25 martie, 2016, 3:23 pm

    Luie Muca !!!

    Raspunde
  5. Tu te auzi ce zici??? Daca deschizi linia aia de tramvai ai bagat CTP ul in insolventa direct. Traficul este congestionat in zona max 20 minute in vreo 3 momente ale zilei ora 6, 15, 22 desi la ora 15 ii cel mai aglomerat. Cum justifici lipsa fluxului de calatori in rest?Cine naiba calatoresti pe ruta aia in alt scop decat acela de a se deplasa la servici.

    Raspunde
    • Iti spun eu cine. Ala care vrea sa mearga la Dedeman sau la Brico Depot si n-are masina. Si ala care care merge la piata de masini. Si ala care merge sa se angajeze la firmele din zona.. Si, daca ar fi un pic mai lunga linia, ala care locuieste in Ciala. Dupa cum vezi, sunt destui.

      Raspunde
  6. Să termine pasajul la calea ferată pe centură pierdem timp cu tirul…si după sa mai vorbească de alte planuri.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.