SEMNAL DE ALARMĂ: „După 20 de ani de sclavie, locuitorii din Zărand şi Cintei simt că nu mai au drepturi”

SEMNAL DE ALARMĂ: „După 20 de ani de sclavie, locuitorii din Zărand şi Cintei simt că nu mai au drepturi”

ALDE pare că a găsit soluţia potrivită pentru a smulge comuna Zărand din starea dezastruoasă în care se află, rod al mandatelor de tristă amintire ale primarului Moţ.

Profesoara Mariana Daniela Dihel este hotărâtă să „elibereze” comuna, după zeci de ani de teroare asemănătoare celei din perioada securistă – iar când spunem asta ştim exact la ce ne referim!

„Eu am trăit realitatea Zărandului încă de când eram mică. Am trăit să văd cum s-a degradat totul: şcoala, primăria, toate instituţiile. Aşa se întâmplă când a ajuns să fie promovată nonvaloarea. La Zărand, parcă a fost un regim comunist, unde toată lumea se temea: «Să nu-l supărăm pe dom’ primar». După 20 de ani de sclavie, locuitorii din Zărand şi Cintei simt că nu mai au drepturi”, a declarat Mariana Daniela Dihel, care îşi doreşte să schimbe lucrurile în comună. E localnică, nu ca unii, de pe la Arad (aluzie la candidata PNL), „care şi-au adus aminte brusc de Zărand şi Cintei şi au început să împartă cadouri, flori, pentru că-şi doresc să pună mâna pe puţină putere”.

Mariana Daniela Dihel ştie ce are de făcut dacă va fi aleasă primar. Nici nu e foarte greu, pentru că la Zărand şi Cintei este nevoie de orice. „Avem nevoie de orice. Pentru că noi, acolo, nu avem nimic! Avem nevoie de apă, canalizare, drumuri, iluminat public, gaz. Noi, când ieşim din case, călcăm direct în apă, în noroi, în excremente de animale…”, a spus Mariana Daniela Dihel.

Aceasta a subliniat că, în mandatul său, cheltuielile publice vor fi transparente. „Nimeni nu se va îmbogăţi, în mandatul meu, pe seama locuitorilor comunei. Toate veniturile din taxe şi impozite se vor întoarce în beneficiul localnicilor”, a spus Mariana Daniela Dihel.

  1. Bvo fata!! Succes!

    Raspunde
  2. Ioai Chiriloava ce se vrea primarita dupa ce a furat de a prapadit tot ce s-a putut, acum vrea si de la locuitorii din Zadareni si Cintei .

    Raspunde
    • Mariana Daniela Dihel 25 martie, 2016, 8:17 pm

      Gata! S-a terminat! Am aplecat capul prea mult timp.Sa terminam odata, pentru totdeauna, cu favoruri, cunostiinte, cadouri! Avem nevoie sa traim demni si mandrii ca suntem locuitori ai Zarandului-Cinteiului. Suntem prea destepti sa cadem in capcana celor de la PD-PNL! Nu ne vom invarti in acelasi cerc vicios al suspectilor si al oamenilor fara valoare!

      Raspunde
      • Inainte sa fi primarita invata sa ne saluti apoi sa vi sa te votam. Nu sti pe ce lume traiesti.

        Raspunde
      • Atenție doamna Dihel, propriul dumneavoastră șef de partid dl. Ciupe provine de la PNL adică din acel cerc vicios de care aduceți aminte. Un candidat de primar nu ar trebui să fie puțin mai diplomat?

        Raspunde
  3. Sa-nschimba si la scoala ceva????

    Raspunde
  4. Pai Chirilov a furat si sotul prietenei ei cele mai bune , adica sotul dnei consilier judetean Simona Iorgovan …. asta dupa ce au petrecut concedii impreuna , intalniri de partid ….. ele umblau peste tot impreuna si Chirilov ii fura intre timp sotul ! Dar nu te temi ca te va bate Dumnezeu intr-o zi ? Fie roata si patrata tot se intoarce ea odata !

    Raspunde
  5. Sa vedeti acum paruiala cu neamul prost Adriana Chirilov! De urmarit tacticile local combat ale hoatei :)))

    Raspunde
  6. Bine Mariana!! Scoate zarandu din mizeria care ii!!!

    Raspunde
  7. Mariana Daniela Dihel 25 martie, 2016, 8:00 pm

    Avem dreptul sa traim intr-un mediu curat,frumos, un mediu care pentru locuitorii altor sate reprezinta normalitatea de zi cu zi. Pentru noi,aceasta normalitate reprezinta un lux. Trebuie sa ne ridicam,e necesar!

    Raspunde
    • Doamna Mariana eu va sustin, sunt din Cintei si stiu cat respect meritati dvs si ce fel de om serios sunteti. Noi nu puteam fi cumparati cu floricele si alte pomeni electorale ce sigurat o sa mai vina din partea celeilalte candidate.

      Raspunde
      • Mariana Daniela Dihel 25 martie, 2016, 8:59 pm

        Multumesc! E important să ştiu că oamenii din Cintei sunt alături de mine.
        Este esenţial să dărâmăm zidul dintre cele doua sate. Imi doresc să ne gospodărim împreună. Gata cu bariera, zidul, prăpastia dintre noi! Numai împreună ne salvam prezentul si viitorul nostru, al copiilor şi nepotilor nostri.

        Raspunde
        • Daca femeia aia cu florile crede macar vreo secunda ca va castiga primaria noastra se inseala amarnic . Noi nu suntem de vanzare si nici nu acceptam ca o persoana ce nu a locuit nici macar o zi in satul nostru drag sa ne conduca .

          Raspunde
          • Frumos gest domna Chirilov. Multumim ca va ganditi la noi de ani de zile si ne ajutati cum ati putut. Veniti la primarie si faceti mai mult. Felicitari

        • Mariana ce sti tu sa faci pentru noi si cum.

          Raspunde
        • De aia acuma vorbesti la scoala si la ore cu copii de partid? Ti se face sesizare la Inspectoriat.

          Raspunde
        • Care copii si nepoti
          ? Ai tai ??? De inganfata si capoasa nu ai reusit sa iti gasesti pereche….si acuma vrei sa conduci comuna !!! Vaisamar de oamenii care te voteaza !!!! Nu ai sfatuit pana acuma nici cu colegii tai de la scoala !!!! Dintr o data esti sociabila , draguta…etc

          Raspunde
          • Nu-i trebuie pereche,ci amanti,cine n-a auzit de aventurile ei,e o fufa cu diploma,in politica e 0/,un nimeni

    • Mai lasane cu prostiile astea de campanie tu habar nu ai cu ce se mananca treaba la primarie. Acuma ca nu mai poate Mot candida teai trezit tu si crezi ca castigi. Trebuie sa fim prosti sa te votam.

      Raspunde
  8. Unde ai lucrat in ultimii 12 ani d-na Adriana Chirilov???Iti spun eu ???Ai fost angajata pe la diverse societati din subordinea CJA Arad si a primariei municipiului Arad unde NU AI PRESTAT ….DOAR AI INCASAT salarii GRASE…(.Vezi zona libera ,unde ai dat si cu subsemnatul pe la politie dar PDL-ul era pe val…….Socitatea RECONS unde esti angajata si acuma si nu mergi la lucru doar iei salar….Consilili de administratie etc. Esti o impostoare si o parvenita ….RUSINEEEE….

    Raspunde
    • Asa este, era sa fie arestata Chirilov pentru problema de la Zona Libera, fiindca si-a bagat mana adanc unde nu trebuia…..apoi a fost pusa in tot felul de functii unde nu a mers nici macar o zi dar primea in buzunar banul public !!!!!

      Raspunde
  9. O competitie intre o adevarata doamna si o mahalagioaica. Ghici cine o sa castige?
    Mult succes d-na Dihel!

    Raspunde
  10. Mai Mariana, draga fatuca, e greu ca tu si Ciupe, omuletul nestatornic si plimbaret pe la tot felul de partidute sa faci membrii de partid la apelul bocancilor, dar sa fi primarita, o hooo, hoooo. Vezi tu de dascalit si nu mai fa tu politica pe la scolita ta si nu mai incerca sa ne stresezi pe noi, parintii copiilor ce merg la școală.

    Raspunde
  11. Mariana aia ii nebuna rau striga la copii, acum de cand face politica la școală nu mai are timp de ei. Vrei sa fii primarita sa urli si la noi oameni mari…

    Raspunde
  12. Da, asa este este nebuna. Acuma umbla la oameni sa faca tot felul si foloseste copii si parintii din Zarand sa ajunga sa fiee primarita. O sa fie Mot cu fusta.

    Raspunde
    • Mariana Daniela Dihel 26 martie, 2016, 10:29 am

      Respect atat copii cat si parintii acestora. Nu ma folosesc de nimeni ca sa ajung primar.
      Cum puteţi să fiţi atât de răi? Chiar nu vedeţi în ce condiţii trăim? Sau nu va pasă? Vă hrăniţi cu răutate şi invidie? Sunteţi chiar atât de răi??? Cred că din cauza asta trăiţi un calvar zi de zi.. Aveţi o viaţa anostă ,lipsită de frumuseţe! Păcat de voi!
      Este prima si ultima dată când răspund unor asemenea comentarii.

      Raspunde
      • Fata mea, esti si mincinoasa, nu ti rusine si la mine ai fost sa ma pui pe lista ca am copil la scoala. RUSINE, la ore invata copii nu nu fa politica.

        Raspunde
      • Esti tu rea, daca vrei sa castigi spune ce faci nu vorbi pe doamna Adriana de rau. Ea ne a ajutat cum a putut si tu acuma vrei sa ne minti. Lasa ca habar nu ai

        Raspunde
        • Cu ce te-a ajutat mă boschetele k ii haota sau k a fc striptis pe mese sau k a furat soțul dn iorgovan cu vă ajutat mai tătarilor ăștia cu dc Adriana. Rușine să vă fie nesimtitilor.

          Raspunde
        • Nici tu nu ai habar ce excroaca e Adriana…..numa minciuni scoate din gura aia cu care i a supt_o la Falca si io mai suge in continuare

          Raspunde
      • Ma isterico dupa ce ai fost refuzata ca nu vrem pe lista ta ai inceput sa vorbesti prin Zarand fel si fel de vorbe sa bagi intriga intre noi dar nu toti au curaj sa spun. Nu te votez. Daca tu esti din Zarand de ce oamenii de aici nu au incredere in tine. Sunt oameni mari de aici care o sustin pe doamna Adriana.

        Raspunde
      • Tu nu ai cum sa raspunzi la ce probleme avem noi asta sa sti tu esti prea mica sa poti sa faci aici ce trebuie degeaba tot vorbesti de toate felurile si tu crezi ca noi santem prunci sa te si credem noi nu zicem nimic ca daca zicem ceva catre dumneata ne ocarasti mai bine tacem ca stim noi ce trebuie facut. Lasane doamna cu vorbele astea si stai la scoala dumitale ca de primarita nu esti buna cum nui bun canele de clisa si mai saluta si dumneata cand ne vezi pa ulita.

        Raspunde
        • Bravo,bine zici,mai saluta si tu ca nu patesti nimic,ai cei 7 ani de-acasa?nu prea se vede,macar pe cei mici invata-le asta, nu mai fa politica cu ei!

          Raspunde
  13. Noi din Cintei stim câte o făcut Adriana pentru noi, la grădinița la scoala, nu o tăvăli pe jos că nu ţine, la noi nu te-am văzut niciodată cu nimic să faci pentru copii, acuma umbli din usă in usă să ne faci membri de partid!! Asa crezi că ne lamuresti??

    Raspunde
    • Mai omule ce a fc la grădiniță nimik k se plâng profesori k aveți șobolani acolo le este frică să lase copii la grădiniță ce a fc poate a adus ea șobolani voi știți dc e curata k a furat ino cu falca k era să intre și la pușcărie k a furat soțul Dn Iorgovan k a fc striptis asta a fc. Voi nu știți oamenilor ce fc. Este tr de falca aici să atupe găurile fc de falca si de mot. Mai oameni cum puteți să fiți așa inchisi.la școala copii nu au wc pt nevoi nici apa să se spele pe mâini rușine Ghita vb su nu ști să vb. Ce tua promis Dn Ariana k noraml k va poate mitui k are de unde va cumpăra pe tot cu tot fel de promisiuni. RUSINE.

      Raspunde
  14. Daaa este o timpita Mariana. Adriana a facut multe si o sa faca pentru noi ca stie si are putere. Ea castiga

    Raspunde
  15. Mariana o vorbeste de rau pe domna Adriana ca ii frica de ea, Adriana are experienta si e femeie care a aratat ca ajuta si castiga ca are sufletul curat. Mariana stai la scoala si vezi de treaba ta.

    Raspunde
    • Pe frast. Cristi cred ca esti din partea cealalta de tara fiindca din Cintei chiar nu ai cum sa fii. Dna Mariana locuieste aici cu noi pe cand Chirilov nu a locuit nici macar o zi aici. Asa ca de unde sa stie problemele noastre si mai ales cum sa ne cunoasca ?

      Raspunde
      • Omule, dna Adriana periodic vine in Cintei si Zarand si stie problemele mult mai bine decat credeti voi, are sustinere este singura ce poate face ceva, Mariana si sa castige va fi legata de maini ea habar nu are sa stea cu scoala ei primăria e altceva. Doamne da bine.

        Raspunde
      • In plus si primarul Mot si Pop au locuit acolo, fain arata comuna, avem tot ce ne trebuie. Deschideti ochii nu mai dormiti la povesti de invatatoare.

        Raspunde
        • Bai omule uh ești închis rău de tot si pe tn te cumpărat ce ți-a promis.uh mai omule nu știi ce vb

          Raspunde
        • Cat a tinut campania,nu a facut decat sa arunce cu noroi in toti candidatii,era f.pornita impotriva lui Mot,dar la inceputul anului scolar a fost invitat in scoala,probabil dat ca un bun exemplu de urmat.Daca iesea ea,ar mai fi urmat alti 20 ani de sclavie,noroc ca lumea a vazut aroganta si falsitatea ei si n-au dat doi bani pe ea,jigodia,e in stare de orice ,sa ajunga unde-si doreste!

          Raspunde
    • Mariana no vorbeste due rau dar noi cetateni din zarand trebuie as be trezim LA realitate ca pina acuma am format si alti au furat

      Raspunde
  16. ADRIANA ARE SINGE DE CINTEIANA,ASA CA VOM TRAII SI VOM VEDEA SINTEM SATUI DE PRIMARI DIN ZARAND.

    Raspunde
    • Adriana e o adevarata doamna,orice s-ar spune despre ea si se comporta ca o doamna.Ea daca iesea primar,nu cred ca nu s-ar fi mutat si in com.daca era cazul,nu ca proasta asta,care nu-i place sa calce direct in”excremente de animale” cum chiar ea zicea,ar trebui intins un covor rosu pana la scoala, si interzise animalele pe acel traseu,parca nu a trait la tara!

      Raspunde
  17. Mai ales ca acum se trezeste o bolunda sa vorbeasca de situația in care ne aflam. Ea unde a fost? Adriana a facut ceva pentru noi de aici de exemplu Mariana ce a facut ca doar directoarea este doamna Mot nu a facut nimic nici pentru scoala si nici pentru gradinita si acuma se trezeste vorbind. Noi nu suntem copii sa ascultam povesti ca la scoala cu ursul din padure. Si cum a inceput campania Mariana sa vorbeasca urat de oamenii ce nu o voteaza si de ceilalti candidati vai si amar. Nici oamenii din Zarand nu o vor.

    Raspunde
    • Băi omulee drag da ce ea este mot na voi sunteți dereglări rău.va mulțumiți cu promisiunile Adrianei k va promis bani si tot felul . deschideți ochii mai oamenilor ce sunteți așa incuiati

      Raspunde
    • Exact asa este,cum spui,nu o intereseaza decat sa ajunga unde-si doreste fufa, nu conteaza cum,ei sa-i fie bine,dar nu e asa,ca roata se invarte,oamenii nu-s asa prosti cum crede ea ,de asta n-au votat-o nici in decembrie.Era numai buna defutat pentru mosii din parlament si camera,dar sa mai rabde pana s-o mai ivi alta ocazie!Pacat de clasa ei ,ca nu au ce invata de la una ca ea,mi-e scarba de ea!

      Raspunde
  18. Chirilov Adriana=impostor,parvenit,mincinos,hot,caracter 0,gunoi,etc…..Cred ca cetatenilor din ZARAND, CINTEI nu le lipseste asa ceva!!! Nu va lasati manipulati…….

    Raspunde
  19. Se vede ca sinteti tarani prosti ,daca ati primi un cacat ambalat ar fi bun ca l-ati primit atit stiti sa primiti dar nu va puneti intrebarea din ce bani se fac cadourile ?Fraierilor tot din bani vostri dar voua nu va trebuie oameni sinceri ca asa sinteti obisnuiti de ani buni si asa o sa muriti cetinilor.Oricum Adriana este o japita si o lepra .Mult succes Mariana

    Raspunde
  20. Ma nesimțiților care o susțineți pe chirilic. Ba da prosti sinteti. Fraiera asta va trage teapa mai rău decât motoaie,o puneți rău de tot. Io știu bine ce are de gând sa facă nebuna asta ,aseară am avut ședință la cicălea acolo e conacu foților .va pupa ciuti

    Raspunde
  21. Ma flore ceara așa porc ești? Ești trădător

    Raspunde
  22. Ba voi sinceti prosti. Ne da de băut si fura ce o rămas de motoaie. Si io am crezut ca ii da treabă da io mis tare dezamăgit de Adriana asta. Ba asta ii dracu

    Raspunde
  23. Daca vreti sa va conduca curva Aradului votati pe Chiriloava care cica are singe de cinteiana are singe de tiganca si are spate pe tatal ei Falcosu are profesor bun poate va furacsi pe voi tatani prosti ce sinteti ca vati bucurat pt o floare primita va cumparat fraierilor datii votu ca dati voi de Dracu dupa aia

    Raspunde
  24. Mult succes D-soara Dihel si fiti puternica o sa aveti de luptat cu multi nebuni din pacate .Bafta

    Raspunde
  25. Doamna Dihel nu are de luptat numai cu minciunile mahalagioaicei ci si cu un adevarta sistem mafiot PDL-PNL pus la punct in cele mai mici detalii de Falca si clica sa. Ne vor trebui zeci de ani sa scapam de astia. Mai rau ca de comunisti!

    Raspunde
  26. Mult succes d-na Dihel nu va lasati….Diferenta dintre dumneavoastra si Chirilov este irecuperabila pt. Chirilov intrucat Chirilov nu are nici macar cei 7 ani de acasa…..Chirilov este o tiganca imputita cu numele de fata JURA, nu stiu de ce se ascunde de acest nume….ZARANDANI SI CINTEENI deschideti ochii nu va lasat-i manipulati de NULITATI gen Chirilov=JURA……

    Raspunde
  27. Mariana trebuie să luptăm, să nu lăsăm să facă tadem foști și chirilov să fure în continuare.

    Raspunde
  28. Mult succes Mariana ,nu apleca urechea la rautatile unora, fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, mergi inainte si fa ce ti-ai propus pentru satele astea,sa nu dezamagesti pe cei ce te sustin si cred in tine, arata ca daca se vrea ,se poate!!

    Raspunde
  29. In legatura cu ce zice Ghita din Cintei,ca d-n Adriana a facut multe pt.scoala si gradinita,as fi curioasa ce a mai facut ,ca nu se vede nimic,la copii le ploua in clasa,d-na directoare ridica din umeri ca nu are ce face,daca le pica o bucata de tavan in cap,parintii sunt de vina ca i-a trimis la scoala?D-na Adriana a facut ceva pt gradinita,a cersit 2% impozitul pe venit dela parintii copiilor ,promitand ca aduce mobila in gradi, care nu a mai ajuns niciodata!Are dreptate cine a zis ca florile,martisoarele si cadourile pt copii sunt tot din banii nostrii!Eu cred ca ea are destula putere intre mafiotii si coruptii de la Arad,nu-i ajuge cat are?Stiti proverbul „cu o floare nu se face primavara,se potriveste f.bine in povestea ei!Inca odata mult succes Mariana,sa ajungi sa conduci comuna si sa arati tuturor ca omul sfinteste locul!!!

    Raspunde
  30. Atenție zărăndani să nu picați din …lac în… puț-ă !!!!

    Raspunde
  31. Nerușinatule și măgarule! Meriți sa trăiești încă 100 de ani în condițiile actuale din Zarand!

    Raspunde
  32. Femeia asta Chirilov sa se duca de unde a venit, noua nu e trebuie asa ceva la noi in comuna, am avut gunoaie pana acum si nu mai vrem.

    Raspunde
  33. hei nu doar fustele candideaza mai avem si barbati sa discutam si despre ei care pot face mult mai mult decit …………!!!!!!

    Raspunde
  34. A fost pana acum un barbat primar,se vede cate a facut!mai lasati si doamnele, sigur vor face mai multe lucruri bune!

    Raspunde
  35. Mai oameni buni doamna Mariana are mai multa vacanta decat a facut scoala doamna Chirilov. Cine credeti voi ca va conduce primaria mai inteligent?

    Raspunde
    • Se lauda cu multa scoala dar e tare inapoiata,nu-i mai place la scoala cu copiii,sa se duca sa ingrijeasca batrani, ca numai ea stie cum a ajuns in politica.Multumim celui de sus a nu ne-a pricopsit cu asa primarita!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.