Ciprian Luca, despre Gheorghe Falcă: „Acesta este, cu siguranţă, ultimul lui mandat”

Ciprian Luca, despre Gheorghe Falcă: „Acesta este, cu siguranţă, ultimul lui mandat”

Fostul deputat Ciprian Luca afirmă că decât să investească banii arădenilor într-un studiu de prefezabilitate pentru un parc acvatic la Ştrandul Neptun, Gheorghe Falcă mai bine ar ieftini preţul biletelor de intrare la ştrand.

„În loc să investească banii noştri în studii inutile, domnul primar ar face bine să reducă preţul biletelor la ştrand”, a declarat Ciprian Luca, întrebându-se: „De aceasta avem noi nevoie, de un nou studiu de prefezabilitate? Expresia aceasta (n.r. – studiu de prefezabilitate) a intrat deja în vocabularul nostru de pe vremea când «băieţii deştepţi» prosperau pe spatele statului prin contracte de consultanţă înventate în restaurante”.

Fostul deputat, anunţat ca şi candidat la Primăria Arad în 2016, continuă pe acelaşi ton critic: „Aţi auzit de expresia purecele cu păduchi? Aşa suntem noi acum. Pe lângă faptul că a «omorât» ştrandul, Falcă vrea studiu pentru o extindere imaginară. Îl rog să rezolve problemele stringente şi să lase problemele viitorului pe seama următorului primar, pentru că acesta este, cu siguranţă, ultimul lui mandat. Nu cred că arădenii mai pot fi prostiţi cu minciuni de politician versat”.

În final, Ciprian Luca a atras atenţia că „au fost controale ale instituţiilor statului (n.r. – la Primăria Municipiului Arad) care au scos la iveală multitudinea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate care nu au părăsit niciodată sertarele primăriei dar pe care s-au dat bani serioşi”

  1. Luca stai linistit ca nu te alegem nici pe tine!

    Raspunde
  2. za papagal!

    Raspunde
  3. Alături de băieții deștepți prin restaurante erai și tu lepră, sau crezi c-am uitat că ești pdlist vopsit.

    Raspunde
  4. S-au trezit si postacii cu 1 leu / postare… Bagati mai mult, baieti, inca nu v-ati facut nici de un hot-dog !!!
    Falca va mai da cativa lei, poate un mic, cat mai are timp. Si nu mai are prea mult – deja zangane catusele! 🙂

    Raspunde
  5. Eu am incredere in aradenii mei…ca sunt atat de prosti incat sa-l voteze pe Falca ori de cate ori ar candida.
    Din pacate nu e cine sa-l invinga in cursa electorala.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.