A fost eliminat timbrul extrajudiciar

A fost eliminat timbrul extrajudiciar

Guvernul Ponta a eliminat timbrul extrajudiciar, o etapă birocratică de care se loveau anual milioane de români, pentru obţinerea certificatelor de atestare fiscală.

De asemenea, a fost eliminată şi obligaţia contribuabililor în relaţia cu statul de a folosi ştampila, o formă învechită de birocraţie. Eliberarea certificatelor şi a adeverinţelor va fi un proces mult simplificat de care vor beneficia foarte mulţi oameni, ca parte a simplificării relaţiei dintre Fisc şi contribuabili.

„Nu este important atât faptul că românii sunt scutiţi de mici cheltuieli, ci faptul că se reduce pas cu pas birocraţia, se fac paşi concreţi pentru a obţine mai uşor documente în raport cu Fiscul. Cred că reforma de reducere a birocraţiei şi de scurtare a timpului petrecut de români în faţa ghişeelor trebuie să continue în perioada următoare”, a spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

  1. Caprar, te iubim
    Ca ca tine vrem sa fim!

    Ba, Caprar, mai sa elimine Ponta asta al tau dosarul cu sina si toate vor merge ca pe roate!

    Raspunde
  2. Amu ca o plecat sefu ponta mai are saliva si pentru dragnea.deja in psdeu se alege dintre aia cu suspendare si aia cuexecutare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.