Circuit Gastronomic, pe plaja de la Ghioroc, cu degustare de vinuri!

Circuit Gastronomic, pe plaja de la Ghioroc, cu degustare de vinuri!

Circuitul Gastronomic al județului Arad, o campanie inițiată de Consiliul Judeţean Arad, poposește la Ghioroc,  în data de 25 august.

Degustări de vin, meniu apetisant, plajă şi baie în lacul Ghioroc vor fi  principalele ingrediente ale zilei de sâmbătă. Plecarea va avea loc la ora 9 din fața Consiliului Județean Arad (str. Corneliu Coposu nr.22) iar întoarcerea la Arad va avea loc la ora 16.

La Ghioroc, meniul va fi compus din grătar de pui sau porc, la alegere, cu garnitură, salată de varză și apă minerală sau plată. De asemenea, organizatorii vor oferi o degustare de trei soiuri de vin. Prețul unui pachet este de  62 lei de persoană şi include transportul dus-întors cu autobuz de la Compania de Transport Public Arad. „Circuitul Gastronomic prezintă particularitățile județului Arad și a atras până acum sute de vizitatori. Faptul că acesta poposeşte în acest week-end la Ghioroc este o confirmare a implicării Consiliului Județean în dezvoltarea și mediatizarea unor obiective locale, dar și a implicării Primăriei Comunei Ghioroc în dezvoltarea a ceea ce noi numim «poarta Podgoriei Aradului»”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Înscrieri la 0728 116 412 zilnic de la ora 9:30-16:30, inclusiv vineri. Pentru informații și poze din Circuitul Gastronomic, dați „Like” pe Facebook la pagina https://www.facebook.com/GastronomieArad/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.