Circulație ÎNCHISĂ sau RESTRICȚIONATĂ pe mai multe străzi din Arad

Circulație ÎNCHISĂ sau RESTRICȚIONATĂ pe mai multe străzi din Arad

Primăria Municipiului Arad a anunțat că lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare pluvială din cartierul Micălaca, zona 300, vor impune anumite restricții de circulație în următoarea perioadă.

Astfel, începând din acest weekend și până în 28 februarie 2022, circulația pe strada Gh. Ciuhandru va fi închisă. Devierea circulației se va realiza pe strada Romul Ladea.

Tot începând din acest weekend, dar până în 6 iunie 2022, se vor executa lucrări pe Bulevardul Nicolae Titulescu, între sensul giratoriu și strada Al. T. Stamatiad. Lucrările vor fi însoțite de restricționarea traficului pe banda 1.

De asemenea, între 1 și 30 martie 2022, circulația rutieră pe strada Cetinei, pe tronsonul dintre Bulevardul N. Titulescu și strada Gh. Ciuhandru, se va închide. Devierea circulației se va face pe strada Alexandru Stamatiad sau pe strada Locotenent Major Duma.

„Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil instituirea acestor restricții, însă a cerut ca după finalizarea lucrărilor de infrastuctură de pe strada Gh. Ciuhandru să se asigure aducerea la cotă prin realizarea unei umpluturi provizorii (macadam) și urmărirea comportării ei în timp cu eventuale completări de material până la momentul posibilității executării stratului final (aducerea la forma inițială a zonei de lucru)”, precizează Primăria Municipiului Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.