Din ciclul „În pat cu dușmanul”. Un consilier județean social-democrat îl „tăvălește” bine pe președintele liberal Cionca

Din ciclul „În pat cu dușmanul”. Un consilier județean social-democrat îl „tăvălește” bine pe președintele liberal Cionca

Potrivit consilierului județean Ruben Budău, performanțele administrației liberale la Arad „există doar în imaginația lui Iustin Cionca”, președintele Consiliului Județean Arad, „care se face că uită eșecurile răsunătoare pe care le-a patronat” în fruntea instituției.

Primul și cel mai notoriu este Aeroportul Arad, eterna gaură neagră, lipsită de un plan strategic, fără activitate și cu investiții în gol de ordinul milioanelor, în condițiile în care cursele anemice nu acoperă nici 50 % din salarii. Nici privarea comunelor Craiva și Bârzava de fonduri pentru diferite proiecte de infrastructură nu aș contabiliza-o la capitolul reușită, asta în timp ce celelalte comune au beneficiat de alocări din partea CJA. De drumurile județene nici nu mai vorbesc, circulăm cu toții zilnic prin județ și cunoaștem adevărul, o adevărată sfidare la adresa arădenilor (gropi, mizerie, derdelușuri …)! Propagandă ieftină și lucrări de mântuială, spune social-democratul Ruben Budău la adresa liberalului Iustin Cionca, deși partidele din care fac parte și-au dat mâna la guvernare.

Și continuă în aceeași notă: Opacă în schimb ca noaptea este administrația Cionca, care și-a făcut un obicei din a generaliza evaziv, noțiunea de „investiții în sport și cultură”. Românește nu știi pe ce dai banul public iar când ceri, pe cale oficială, explicații, rămâi cu solicitările. Laudă, multă laudă goală, fără argumente asta primesc cetățenii în locul performanțelor administrative și e trist pentru că metehnele acestea liberale nu fac altceva decât să mențină Aradul nostru drag în postura rușinoasă de județ de tranzit”, spune consilierul PSD Arad Ruben Budău.

Deocamdată, Iustin Cionca nu a reacționat la afirmațiile colegului său de alianță politică.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.