Ciupe, despre jardininerele şi băncile nou apărute în oraş: „Totul arată ca o afacere girată de partid, o sifonare a banilor publici în stil PDL”

Ciupe, despre jardininerele şi băncile nou apărute în oraş: „Totul arată ca o afacere girată de partid, o sifonare a banilor publici în stil PDL”

Consilierul local municipal Ionel Ciupe a criticat administraţia Falcă, pe tema jardininerelor şi băncilor nou apărute în oraş.

„Este un lucru bineştiut că domnul Gheorghe Falcă doreşte să schimbe faţa Aradului. Din păcate, nu în bine, iar una dintre dovezi o reprezintă băncile şi jardinierele, sau băncile cu jardiniere, instalate în faţa primăriei. Mai mulţi arădeni m-au oprit şi m-au întrebat cine a gândit design-ul şi amplasarea acestor bănci. Nu ştiu deocamdată cine, voi solicita un răspuns primăriei, dar pot să afirm, şi sunt pe aceeaşi lungime de undă cu foarte mulţi arădeni, trei lucruri: sunt scumpe, aproape 1.900 de lei bucata, sunt urâte şi, mai ales, incomode, fără spătar şi calităţi ergonomice. O dovadă este şi faptul că aproape toţi cei care doreau să se oprească săptămâna trecută în faţa primăriei, în special persoanele în vârstă, se aşezau pe băncile vechi. Care se şi încadrează, din punctual meu de vedere, mult mai bine cu ceea ce e în jur, clădiri, noii stâlpi de ilumonat, platoul. Puteau fi recondiţionate, fără mari costuri, în nici un caz aproape 1.900 de lei bucata. Era vorba doar de vopsirea părţii metalice şi lăcuirea celei de lemn şi totul ar fi fost în regulă”, a declarat Ionel Ciupe.

Acesta a atras atenţia că „noile bănci, atenţie, din ciment care se sparge deja, se vor amplasa şi în cartiere”. „Nu ştiu deocamdată numărul lor. Dar, în opinia mea, totul arată ca o afacere girată de partid, o sifonare a banilor publici în stil PDL, cei păgubiţi şi păcăliţi fiind din nou cetăţenii Aradului”, a concluzionat Ciupe.

  1. Jos PDL-ul cei care au taiat pensile si salarile care au marit birurile[taxe si impozite]

    Raspunde
  2. Ceea ce faci aici, dle ciupe este inca o dovada de politicianism expirat! O campanie electorala ieftina, plina de mizerii caracteristica unui TRASEIST POLITIC.

    Raspunde
  3. Si cel mai bine ar fi daca toate reconditionarile despre care vorbesti ar fi facute de firma ta andromeda! Asa este?

    Raspunde
  4. Uitati-va ce privire are, zici că l-a furat la cântar…

    Raspunde
  5. Asta face de cand se știe acest Ciupe. Putin scandal sa atragă atenția apoi primarul trimite in scârbă un lingău de-al lui gen Mariș sau Mosneag sau Serb, nu Serb ca e prea prost, Maris sau Mosneag sau Geanina si-l întreaba „ce pula mea vrei băi lache ?” Iar demnul Ciupe ii întinde o lista de 7 puncte din care 7 sunt interese personale. Lingăul ii promite ca il ajuta doar cu o singura problema iar Ciupe ii pupa mâna.
    Asa e si cu candidatura asta, o noua mascarada. Acum Ciupe asteapta lingăul primarului sa-i ofere i funcție sau un contract iar el sa va retrage sau dimpotrivă, va rămâne sa-l ajute pe nenorocitul de Falcao sa câștige din nou…..

    Raspunde
  6. Șarpe nenorocit, asa l-a ejaculat si pe Purcaru din propriul partid, nu ca n-ar fi meritat….

    Raspunde
  7. Felicitari pentru consecventa si hotarare , aradenii liberali sunt alaturi de tine , succes ALDE , succes Ionel Ciupe !!!

    Raspunde
  8. Bravo d-le consiler.Uite cum ies lingaii lui falca la atac.Asta inseamna ca sunt lejer disperati.Probabil ca cifrele din sondajele lor nu dau prea bine.

    Raspunde
  9. Esti doar un alt traseist politic, ne-am saturat de voi, mincinosilor!!!

    Raspunde
  10. Mulți pupincuriști mai are falcao, dar o să vină vremea când o să le pară rău pt că au lătrat ca javrele…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.