Ciupe și Caba, tandemul Partidului Republican pentru Primărie și Consiliul Județean (FOTO + VIDEO)

Ciupe și Caba, tandemul Partidului Republican pentru Primărie și Consiliul Județean (FOTO + VIDEO)

Ionel Ciupe și Samuel Caba și-au anunțat candidaturile la alegerile locale din 27 septembrie.

Primul va candida la președinția Consiliului Județean iar cel de al doilea la funcția de primar al Aradului.

Ambii o vor face din partea Partidului Republican, al cărui președinte, la Arad, este consilierul local municipal Ionel Ciupe.

Candidaturile au fost anunțate într-o conferință de presă organizată în Parcul Eminescu, în prezența lui Alexandru Coita, președintele Partidului Republican, și a deputatului Marian Cucșă, secretar general al formațiunii. Cei doi și-au exprimat încrederea în tandemul Ciupe – Caba, despre care speră că va face o figură frumoasă la alegerile locale.

Inițial, Samuel Caba a intenționat inițial să candideze independent, dar a renunțat din cauza legislației care, spune el, iar fi răpit din șanse la alegeri. „M-am orientat spre un partid tânăr, un partid care nu este compromis, partid care prețuiește valorile moral-creștine, valorile românești”, a spus Samuel Caba.

Ionel Ciupe, candidatul republicanilor la președinția Consiliul Judeţean, a subliniat faptul că este la finalul celui de al treilea mandat de consilier municipal, lucru care îl face să cunoască județul și municipiul Arad.

„Cunosc probleme celor din județ și știu prioritățile Aradului”, a afirmat Ciupe, care își propune – între altele – să revigoreze stațiunile Moneasa și Lipova. De asemenea, susține că Mureșul ar trebui să devină navigabil pe raza municipiului Arad, după modelul canalului Bega din Timișoara.

De remarcat, că Ionel Ciupe își va face cunoscute, în perioada următoare, toate proiectele pentru municipiul și județul Arad.

https://www.facebook.com/SamuelCabaArad/videos/320404142433376/

  1. LUATI-I SI PE GALIS, PISTRU,DEKANY. PURCARU.

    Raspunde
  2. Felicitări Ciupe și Caba ! Succes în alegeri !

    Raspunde
  3. Sunt convins că , ajungând Ionel Ciupe , Președinte CJA , iar Samuel Caba primar la Arad , județul si municipiul nostru se vor schimba în bine . Dumnezeu să vă ajute !

    Raspunde
  4. C C , Ciupe și Caba , o echipă care va produce o mare surpriză , 2familisti și buni creștini !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.