Ilie Cheșa: „Călin Bibarț, nu mai fi Falcă și dă bani pentru sportul arădean!”

Ilie Cheșa: „Călin Bibarț, nu mai fi Falcă și dă bani pentru sportul arădean!”

Bucuria imensă a promovării echipei fanion a Aradului, UTA, în primul eșalon fotbalistic al țării este umbrită de reacția palidă a autorităților locale care se eschivează de la a preciza cum și cu ce sume vor sprijini în continuare clubul, susține social-democratul Ilie Cheșa.

„Conducerea echipei nu a primit din partea primarului interimar Călin Bibarț nici o asigurare fermă că bugetul clubului va putea asigura prezența Bătrânei Doamne în Liga Națională. La fel ca și predecesorul său, Gheorghe Falcă, Bibarț încearcă să aburească opinia publică citând nume de legi dar fără a acționa concret”, precizează Cheșa.

„Cât de Falcă poți să fii, Călin Bibarț, atunci când din poziția ta interimară încerci să arunci cu praf în ochii suporterilor arădeni? UTA are acum nevoie de sprijin concret, nu de lecții de retorică juridică din partea ta. Împreună cu tovarășii tăi liberali, v-ați făcut capital de imagine pe spatele promovării echipei, uitând ce eforturi au făcut acești băieți minunați aducând performanțe și rezultate pe terenul Motorul pentru că stadionul UTA, tot din vina voastră, a intrat în Cartea Recordurilor pentru anii de când se tot află în șantier. UTA, sportul arădean în ansamblul său, au nevoie de finanțare, de sprijin din partea autorităților locale. Vino cu o propunere concretă în consiliul local municipal și asta cât mai rapid, o vom dezbate cu toți consilierii și îți garantez că va fi votată de toți consilierii locali ai PSD Arad. Pentru UTA, pentru formațiile care au adus și pot aduce încă glorie Aradului, trebuie să găsim soluții și să le ajutăm, fără dezbateri politice sterile și fără campanie electorală făcută pe spatele sportivilor. Hai, Călin Bibarț, că se poate”, adaugă Ilie Cheșa (foto), președintele organizației municipale PSD Arad.

Loading...
 1. Daca aveau putin grija de bani acum ar fi avut ceva bani in cont. La cati bani s-au platit la grupele de copii 2003 si 2004 ( grila cazare ) pentru cei adusi din alte parti oare pe ce criterii? iar cei din Arad au fost indepartati , chiar nu este nimeni sa urmareasca meciurile si sa ia deciziile corecte ? dDe ce nu se procedeaza ca si in alte parti ( academii cu performanta ) : antrenori maxim 2 ani la o grupa de copii, vazut la ce varsta au performanta si la acea grupa sa antreneze ( oare nu vor ?? ). Se elimina multe prietenii si …..Aceste grupe de copii sunt cred singurele care nu au inceput pregatirea ca nu sunt veniti cei adusi din alte parti iar de aradeni nu sunt curiosi ma face sa cred. Antrenorii sunt platiti din banii aradenilor iar daca le spui ceva se razbuna pe copii.Oare nu mai fac in jurul casei ca pute ???

  Raspunde
 2. Dle Cheșa , propuneți un referendum,, cu o singură întrebare ptr, arădeni, ” Sunteți de acord ca din banii publici să se finanțeze sportul amator ? ”

  Raspunde
 3. Prostanacule. banii nu-s aL lui ” BIBART. SUNT BANI PUBLICI „INTELEG CA LA VOI LA PSD, CONSIDERATI CA TOTUL ESTE AL VOSTRU.

  Raspunde
 4. Se scrie cu doi „i”. „fii”

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.