CJA pune PRESIUNE pe FIRMELE de CONSTRUCŢII, să facă lucrări de CALITATE

CJA pune PRESIUNE pe FIRMELE de CONSTRUCŢII, să facă lucrări de CALITATE

Consiliul Județean verifică şi va prezenta, periodic, proiectele de reabilitare a drumurilor județene și stadiul lucrărilor.

„Verificăm calitatea lucrărilor noi și vrem să ne asigurăm că vor fi durabile. Săptămânal avem consultări cu constructorii, la sediul Consiliului Județean, și le cerem calitate. Corpul de Control analizează contractele și felul în care au fost duse la îndeplinire. Da, vrem să punem presiune pe firmele de construcții, să facă lucrări de calitate în județ! Ar fi bine să le facă și fără presiune”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Acesta a fost prezent la inaugurarea drumului Mănăștur – Gelu, care va realiza o nouă conexiune ușoară între județele Arad şi Timiș, legând punctele de trecere a frontierei Turnu şi Nădlac de Vinga, prin podul de la Sânpetru German şi, mai departe, de Orțișoara şi municipiul Timişoara.

„Odată realizată această legătură, integrată în rețeaua de drumuri transfrontaliere pentru care am câştigat un proiect Interreg de 13 milioane de euro, se creează un semicerc ocolitor, mai larg, al municipiului Arad, pe una dintre cele mai tranzitate trasee din vestul țării”, susţine Cionca.

Referindu-se din nou la calitatea lucrărilor, preşedintele CJA a mai precizat: „Avem proiecte importante de infrastructură. Nu permit nimănui să le trateze superficial! Uneori ne costă mai mult pagubele decât tratarea problemelor. Am constituit la nivelul Consiliului Județean o echipă de lucru care se ocupă de aceste investiții, de la estetica rutieră la calitatea asfaltului. Insist pe calitate, le-am transmis asta și diriginților de șantier. Nu mai vreau scuze și pretexte!”.

  1. dirigintii de santier ar trebui sa raspunda de calitatea lucrarilor conform legii

    Raspunde
  2. Marii specialisti in drumuri: Cionca si Balcea Ha!Ha!Ha! In loc sa faca ceva pentru judet ei se plimba si toata ziua posteaza pe facebook. Sa fim seriosi, nimeni nu ii mai crede. PDL-ul continua sa traiasca si sa minta prin ei.

    Raspunde
  3. unde e politia lucrarilor? in mintea bolnava a lui Cionca

    Raspunde
  4. verifica tu calitatea lucrarilor la fratele tau,care are contracte in tot judetul.e si ilegal si imoral

    Raspunde
  5. Daca presiunile de care se vorbeste vor fi ca si pana acum, inseamna ca domnul Cionca e balonat.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.