CJA vrea să promoveze Podgoria Miniș – Măderat prin hărți turistice

CJA vrea să promoveze Podgoria Miniș – Măderat prin hărți turistice

Consiliul Județean Arad (CJA) își dorește valorificarea Podgoriei Miniș – Măderat.

Aleșii județului au aprobat, joi 31 august,  alocarea sumei de 64.000 de lei pentru achiziționarea a 10.000 de hărți turistice în limbile română și engleză, materiale în care se vor regăsi obiective turistice, trasee turistice, posibilități de cazare, degustări de vin etc.

Nevoia de materiale de promovare vine, spun reprezentanții CJA, și cu deschiderea noului Centru de Informare Turistică situat pe plaja Lacului Ghioroc, prin care, Consiliul Județean  își propune dezvoltarea turismului în zona viticolă a Aradului. Consiliul Județean Arad a investit în Podgoria Miniș – Măderat pentru ca arădenii, dar și toți cei care vizitează județul nostru, să poată petrece timp liber de calitate și aibă un punct de plecare pentru vizitarea întregii zone.

„Ne dorim să dezvoltăm turismul arădean bazându-ne pe potențialul pe care îl avem în anumite zone de atracție turistică, iar Podgoria Miniș – Măderat reprezintă un astfel de punct de atracție. Pentru a promova acest potențial am aprobat tipărirea a 10000 de hărți turistice, în care vor fi amplasate atât în centrele de informare turistică din Arad și Ghioroc, cât și în alte obiective care au ca destinație turismul: locuri de cazare, restaurante, muzee sau la evenimente tradiționale din județ”, a afirmat  Ionel Bulbuc, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.