REVOLTĂTOR! Un bărbat a OMORÂT un câine cu sapa, la Arad (UPDATE)

REVOLTĂTOR! Un bărbat a OMORÂT un câine cu sapa, la Arad (UPDATE)

Un bărbat a omorât un câine, lovindu-l cu sapa în cap, pe strada Poetului din municipiul Arad.

Imaginile cumplitului gest au fost postate pe Facebook și, pentru un om normal, sunt greu de privit.

Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii.

„În seara zilei de 31 august a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, prin 112, despre faptul că o persoană necunoscută ar fi lovit un câine. Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 70 de ani, din Arad, ar fi lovit un câine, în zona capului, cu un obiect contondent, iar în urma loviturilor câinele a murit. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, animalelor, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

UPDATE 1/ Cadavrul a fost transportat la Direcția Sanitar Veterinară Arad, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului câinelui.

Un alt bărbat cercetat pentru instigare la ucidere

UPDATE 2/ „Urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de un bărbat de 70 de ani, din Arad, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, a animalelor, precum și față de un bărbat de 49 de ani, din Arad, pentru instigare la săvârșirea infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, a animalelor. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.