Claudia Boghicevici: „Agenda reală a românilor nu mai poate fi ignorată”

Claudia Boghicevici: „Agenda reală a românilor nu mai poate fi ignorată”

„Consider demisia premierului Victor Ponta ca o victorie pentru România şi o şansă ca lucrurile să se schimbe bine în această ţară”, a declarat deputatul Claudia Boghicevici, vicelider al Grupului PNL din Camera Deputaţilor.

Parlamentarul arădean a susţinut că această demisie este o schimbare cerută de zeci de mii de oameni în stradă şi de alte milioane de oameni care susţin aceleaşi lucruri, o schimbare care nu mai poate fi amânată după 26 de ani de mediocritate.

„În opinia mea, Victor Ponta trebuia să plece de foarte mult timp, pentru că a ţinut ţara blocată într-un context economic favorabil pe plan extern, pentru că continuat cu aceleaşi metehne, deşi era un reprezentant al tinerilor politicieni, pentru că nu a înţeles că ţara avea nevoie de un nou început şi de o nouă şansă”, a spus deputatul liberal.

„Cred că este un final trist de carieră politică pentru Victor Ponta şi un semnal pentru toţi oamenii politici că agenda reală a românilor nu mai poate fi ignorată. Am speranţa că prin această demisie forţată de presiunea unei generaţii care nu mai e dispusă la compromisuri, vom putea construi în sfârşit, pas cu pas, o ţară aşa cum ne dorim”, a conchis deputatul liberal Claudia Boghicevici.

  1. sansa noastra ne-o luati voi toti si PNL-istii si PSD-istii si UDMR-istii si toti ceilalti. Toti niste turme de hoti si noi o gramada de prosti obligati prin sistemul electoral sa votam doar dintre voi, adica dintre hoti.
    Mars javra care ai fost ministru si ai facut NIMIC absolut!

    Raspunde
  2. Aveti dreptate stimata doamna, cel mai bun lucru pe care l-a facut Ponta de când este in politica a fost acesta: DEMISIA!

    Raspunde
  3. cetatean turmentat 5 noiembrie, 2015, 10:59 am

    Corect toti ce ati afirmat d-na deputat. Cu singura mentiune ca si d-voastra impreuna cu TOTI ceilalti asa zisi politicieni si sleahta de neaveniti pe care ati propulsat-o in diverse functii sa iesiti pe aceiasi usa din dos. Da vrem un parlament nou, dar nu cu voi!

    Raspunde
  4. CEtatean turmentat. Așa este dar cu actuala Constituție nu se poate așa ceva din păcate. Ea este sprijinul acestei clase politice și ei stiua asta. Strada, ca să învingă până la capăt ar trebui să meragă spre o Adunare Constituantă, care să pună bazele unui alt stat. Cu alte cuvinte, pe românește, este nevoie de REVOLUȚIE. Doar aceasta va putea schimba starea de fapt. Altfel vorbim de lovituri de stat sau de palat si nu vom primi nici o recunoaștere internațională. Care contează în economia anilor viitori.

    Raspunde
    • Hai ca ne reintalnim in spatiul virtual!
      Ce spui tu nu este nici corect si nici fezabil. Sa faci o revolutie inseamna sa schimbi un sistem politic cu altul, ori tu propui sa schimbam un sistem democratic cu unul democratic (nu este important cat de democratic este in realitate sistemul atata timp cat are aparenta democratica), deci nu va merge o revolutie.
      Solutia este una mult mai simpla dar total neconvenabila clasei politice actuale. Mai exact, trebuie schimbat, inainte de alegerile anticipate sistemul electoral pe liste blocate cu un sistem electoral pe liste deschise sau sistem majoritar in doua tururi cu asigurarea egalitatii de sanse si tratament intre candidatii independenti si cei de partid.
      Asa vor putea alegatorii sa aleaga si independenti nu numai politruci cu pozitii pe liste prenegociate cu sefii de partide.
      Asai ca nu-ti convine!? Ce sansa ar avea un traseist ca tine in concurs cu un alt candidat, intr-o competitie deschisa si corecta, in care toti candidatii sa aiba aceleasi spatii de emisie, aceleasi ore, aceleasi intalniri, aceleasi locuri de afisaj, aclasi numar de afise – adica egalitate de sanse. O competitie in care candidatii partidelor sa apara ca nume si ca partide ca oamenii sa aleaga oameni nu partide ….
      Greu pentru politruci … si da asa ceva se poate face. Problema este ca oamenii nu sunt constienti de efectele mecanismelor electorale fiind tinuti de politruci in intuneric, in impresia ca ei nu stiu nimic, nu pot nimic, ca sunt niste prosti, niste slugi, niste iobagi la care seniorul (acel politruc jenant, infect, incompetent, incult, impostor, hot, arogant etc.) le arunca din marea lui buna-vointa (putere data lui, politrucului, de stat, stat care nu este altceva decat un instrment in mana smecherilor din partide, indiferent din ce partide) niste oscioare de ros.

      Raspunde
      • Gigicule, vorbesti doar sau ai vazut multe filme. O clasa politica de genul aceleia pe care o avem nu va vota niciodata un proiect de lege care sa o scoata din carti. Ai priceput asta? Asa ca, in ceea ce priveste democratia mai avem de umblat. Din aceasta cauza nu ne putem astepta la vreun demers democratic din partea actualului Parlament..Intelegi ca vorbim despre lucruri diferite? Si apoi ce sa imi convina mie personal? M-ai vazut vreodata candidand pe undeva? Asa ca mai informeaza-te inainte de a-mi face procese de intentie. Ca am sustinut o idee politica este una dar pana la politruc este totusi departe, nu crezi?

        Raspunde
        • Iar marea diferenta dintre noi consta in faptul ca eu imi asum scrierile in timp ce multi se rezuma a arunca vorbe doar sa para inteligenti si sa jigneasca pentru ca asa le este felul. O discutie se poarta normal atunci cand oamenii se cunosc recipric si au ce sa-si spuna. In cazul tau Gigicu estti doar un Gigicu din multi altii.

          Raspunde
          • Prietene, de ce crezi tu ca votul este secret? Este secret pentru ca oamenii sa poata sa voteze independent de posibilitatea tragerii sale la raspundere, adica sa voteze liber ca pasarea cerului.
            Si eu cand postez anonim vreau sa fiu liber ca pasarea cerului, sa spun ce vreau eu, doar eu si numai eu si nu ceva care sa-mi aduca imagine, credibilitate sau recunoastere sociala.
            Daca nu as fi anonim as scrie cu siguranta altfel.
            In plus in republica Falcone, cu o justitie varza, cu tone de securisti, cu politruci inepti si rai, trebuie sa fii inconstient sa te manifesti la vedere. Trebuie sa ai un interes sa fii la vedere si sa renunti la confortul anonimatului.
            Reprosurile tale pornesc de la o perceptie a ta, subiectiva, de persoana publica. Daca ai fi anonim, lucru pe care il poti face oricand, ai vedea ca punctul meu de vedere este cel putin la fel de valabil ca si al tau.
            Faptul ca nu ne cunoastem este irelevant in conditiile in care dezbaterea se deruleaza cu argumente. Argumentele in sine sunt suficiente. Valoarea lor de adevar este independenta de purtator.
            Si vrei nu vrei, din perspectiva miscarilor de strada tu nu esti de-al nostru ci de-al lor. Tu sustii un partid. Ce faci atunci cand interesele partidului nu coincid cu interesul public. Cum te pozitionezi, ce faci, cine esti si ce vrei devin intrebari la care trebuie sa raspunzi fiindca altfel risti sa devii necredibil. Nu poti fi si in stanga si in drepta in acelasi timp fara sa fii duplicitar.

  5. Ponta trebuia de mult sa isi dea demisia .A facut de ras tara aceasta pe plan international . Daca ar exista mai multi politicieni ca si doamna Boghicevici care sa tina seama de problemele reale ale romanilor ,Romania cu siguranta ar merge mai bine.

    Raspunde
  6. Din pacate madam nu ai inteles ca strada cea inteligenta nu te vrea nici pe tine, nici pe blaga, gorghiu, oprea, dragnea, etc.

    Raspunde
  7. Tanti asta nu a priceput ca miscarile de strada sunt miscari anti-sistem, impotriva intregii clase politice, adica si impotriva ei. Ea a crezut saraca ca iese sa se pozitioneze de partea miscarii anti-ponta si astfel va beneficia de simpatia populimii.

    Raspunde
  8. Ce spune doamna Boghicevici este perfect adevarat , tara are nevoie de un nou inceput .Avem nevoie si de politicieni tineri ca si dansa care sa se implice in viata politica .

    Raspunde
  9. In tara asta nu o sa fie bine atata timp cat nu suntem in stare sa respectam parerea altuia fara sa aducem injurii si denigrari ,cum se intampla in multe comentarii de aici.Pacat ca au trecut 26 de ani de democratie si nu am reusit sa invatam un lucru elementar – bunul simt.

    Raspunde
  10. Foarte bine spus doamna deputat.

    Raspunde
  11. Cea mai mare victorie este sa plecati toti.Ce sunt declaratile astea? Ne credeti prosti?….

    Raspunde
  12. marinica lacat rau ati facut si faceti in continuare aradului ar trebui sa va dati demisia pentu ca oameni din arad nu mai pot suporta dictatura si mafia pe care o pastoriti impreuna cu genina si falca Lasatine si sa numai apareti niciodata in viata aradenilor

    Raspunde
  13. Lupii moralisti! TOATA clasa politica demisia.Ce nu este clar d-na deputat?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.