Claudia Boghicevici se declară onorată de încrederea colegilor săi

Claudia Boghicevici se declară onorată de încrederea colegilor săi

Desemnată PNL Arad să candideze la Camera Deputaților, Claudia Boghicevici, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a declarat că este onorată de încrederea care i s-a acordat.

„Încrederea care mi se acordă mă onorează și este o confirmare a faptului că activitatea mea parlamentară a fost apreciată, deopotrivă, de cetățeni și de colegii din PNL. Voi pleda, la București, pentru interesele județului Arad, pentru continuarea investițiilor mari din județ, pentru dezvoltarea Aradului”, a declarat Claudia Boghicevici.

Aceasta a amintit că în orice calitate pe care a avut-o s-a implicat în proiecte sociale. „Ca ministru al Muncii, deputat, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, m-am implicat în proiecte sociale importante pentru statul român și județul Arad. Îmi doresc să pot continua pe această direcție, să contribui la reclădirea României pe criterii de onestitate, competență și integritate; să consolidăm Aradul puternic, ca vocea Aradului să fie auzită la București iar arădenii să fie respectați și de autoritățile centrale”, a spus Claudia Boghicevici.

Aceasta candidează pe poziția a treia, eligibilă, la Camera Deputaților, urmând ca după alegeri locui ei din Consiliul Județean Arad să-i revină, cel mai probabil, lui Ovidiu Moșneag.

  1. Familia Boghicevici este implicată in unul din cele mai mari scandaluri de evaziune fiscală din ultimii ani. S-a dovedit ca soții Puica erau doar o interfața a soțului doamnei. Fost ofițer SRI intre altele. Practic Boghicevici este șeful unei grupări de crima organizata care a prejudiciat statul cu milioane. Toate astea sunt fapte dovedite in tribunal si nu povesti. Nici o problema pt PNL sa o pună pe doamna pe liste.

    Raspunde
  2. Mai bine mulțumiți,dna sereista si coruptă,procurorilor,judecatorilor arădeni corupți,colegi de șpăgi,trafic de influenta cu celebrii Tripa si Bolos,escrocii din magistratură arădeană! Tot îi da-i limbi lui Falca si familiei lui-sa ști că e mare,domina totul nu doar justiție,servicii,presa,sluga blonda de ev mediu!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.