Mai multe articole din rubrica "" ↑

Clientelismul local în România: bugete, migraţie politică, indicatori

Clientelismul local în România: bugete, migraţie politică, indicatori

Librăruia „Scienta” va găzdui vineri, 6 iunie, de la ora 18,30, conferinţa „Clientelismul local în România: bugete, migraţie politică, indicatori”, susţinută de reputatul specialist în politici publice Sorin Ioniţă.

Ca şi la celelalte evenimente ale seriei de „Întâlniri cu noii profesionişti”, intrarea publicului este liberă.

Sorin Ioniță este președinte al Forum Expert (EFOR), un think tank cu sediul în București, expert asociat al Societății Academice Române (SAR) și lector invitat al catedrei de Administrație Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. A lucrat, încă de la mijlocul anilor nouăzeci, în domeniul analizei sectorului public, descentralizării și dezvoltării regionale, în România și în mai multe țări vecine.

În prezent, colaborează în calitate de consultant cu Consiliul Europei (reforma administrației publice locale din Balcanii de Vest), PNUD (programe similare în Republica Moldova), Banca Mondială (evaluări instituționale și reformele sectoriale în România).

Conferinţa face parte din seria de „Întâlniri cu noii profesionişti”, proiect iniţiat şi finanţat de Primăria Municipiului Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.