Tinerii din Arad, invitaţi la conferinţele practice ale BookLand Evolution

Tinerii din Arad, invitaţi la conferinţele practice ale BookLand Evolution

Tinerii prezenți la Conferințele practice BookLand Evolution vor avea oportunitatea, astăzi, 4 iunie 2014, să se întâlnească cu Lucian Mânzărescu (owner TenCasa), Shadi Hassan (Trainer) și Fufezan Monica (director Fabrica de confecţii – textile Moda, Arad). Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 17 – 19, la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad. Intrarea este liberă!

Timp de două ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes și le vor putea adresa întrebări, descoperind astfel secretul succesului lor și ce a stat la temelia lui! Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață, urmare a implicarii invitatilor de excepție, capabili să inspire și să motiveze. La sfârșitul fiecărei seri, liceenii vor avea șansa să se înscrie în cursa pentru un loc gratuit în Tăbăra Coolturală BookLand, câștigătorul fiind desemnat prin tragere la sorți în ultima zi a conferințelor.

BookLand Evolution prilejuiește încă o inaugurare, aceea a platformei online www.inPractica.ro, prin care tinerii au acces la programe de practică, internship, traineeship și part-time jobs în companii sau organizații din România.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.

Despre BookLand
BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană naţională, vizitând în 3 ani peste 40 orase şi fiind activ peste 600 zile. Librăria online www.book-land.ro şi Tabăra Coolturală BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinţe BookLand Evolution şi site-ul inPractica.ro îi completează misiunea social-educaţională asumată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.