Flavius Măduţa, despre voucherele pentru vacanţe: „Ne aşteptăm ca numărul turiştilor să crească semnificativ în staţiunile din România”

Flavius Măduţa, despre voucherele pentru vacanţe: „Ne aşteptăm ca numărul turiştilor să crească semnificativ în staţiunile din România”

Deputatul Flavius Măduţa informează, într-un comunicat de presă, că bugetarii, angajaţii regiilor autonome şi ai companiilor naţionale să poată beneficia de vouchere de vacanţă, în valoare de maximum 6 salarii brute minime pe economie (peste 5 000 de lei), ca urmare a unei decizii a Camerei Deputaţilor. Cu aceste vouchere vor putea fi achiziţionate pachete de servicii în unităţi de turism autorizate de Autoritatea Naţională pentru Turism. „Este o decizie importantă, prin care rezolvăm mai multe probleme. În primul rând, încurajăm turismul din România. Toate guvernările au enunţat ca prioritate sprijinirea turismului, dar s-au făcut prea puţine lucruri concrete în acest sens. Prin această decizie, ne aşteptăm ca numărul turiştilor să crească semnificativ în staţiunile din România. Este un sprijin pe care operatorii din turism l-au solicitat de mai mult timp. Cred că acordarea de vouchere vor stimula şi crearea de noi locuri de muncă în staţiunile de la munte şi de la mare. Nu în ultimul rând, este o şansă pentru angajaţi de a merge în concedii. Sunt foarte multe familii în România, profesori, medici, funcţionari şi alte categorii, care nu îşi pot permite un concediu într-o staţiune turistică. Prin decizia pe care am luat-o marţi, ei pot beneficia de un sprijin important pentru a-şi petrece vacanţele într-o staţiune turistică”, a spus deputatul PSD Flavius Măduţa.

  1. PLEASHCA DE LA GUVERN 4 iunie, 2014, 3:23 pm

    Zau bre?! Porcaria asta nu a fost niciodata in Romanica….adica la cei ce sunt bugetari si le platim salariile din banii nostri,le mai platim acum si concediile?? Ei nu pot sa si le plateasca?! Pai atunci sa le plateasca parlamentarii,ministrii si Ponta! Apropo,bai caprare,cat dau spaga patronii hotelurilor din statiunile patriei,ca le pica acum o pleashca de la guvern?? Si uite asa se fac banii negri…..alo,DNA,se aude??

    Raspunde
  2. Este o initiativa buna atat pt bugetari cat si pentru patronii hotelurilor!

    Raspunde
  3. Felicitari Guvernului in sfarsit un guvern care schimba si face ceva pt tara asta!

    Raspunde
  4. Multa sanatate dl Maduta, un om sufletist si muncitor!

    Raspunde
  5. Felicitari pentru initiativa propusa,ma bucur nespus ca in sfarsit avem reprezentati in Parlament care iau in considerare nevoile cetateanului!

    Raspunde
  6. MULTUMITI LINGAILOR PT FAPTUL CA TARA ASTA SE IMPRUMUTA SI BANII IN LOC SA MEARGA IN INVESTITII MERG IN CONCEDII.CU PRIVATII CUM RAMANE?VA BATETI JOC DE EI.EU PROPUN INCA O TAXA PT A SUSTINE ACEASTA MASURA

    Raspunde
  7. nu are importanta 5 iunie, 2014, 2:35 pm

    da explica d-le Maduta cum este cu tichetele!!!! ca nu da nimeni cei 5000 lei pa gratis !!!! expune legea sa se vada ca angajatul trebuie sa-si adune fond ca sa ajubnga la bani !!!! Deci nu este gratis!!!! de ce nu explicati?????

    Raspunde
  8. mita electorala
    adica noi cei care mai muncim in tara asta ,le vom plati vacanta acestor bugetari , care pentru acest gest , vor merge negresit la votare , si vor vota bineinteles cu cei care trebuie .
    cand ma gandesc ca puteau sa le dea cate un pui congelat si obtineau acelasi efect . cata risipa !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.