Clienţii unui LOCAL din centrul Aradului, AMENINŢAŢI cu BARDA de un bărbat beat!

Clienţii unui LOCAL din centrul Aradului, AMENINŢAŢI cu BARDA de un bărbat beat!

Jandarmii arădeni au intervenit, marţi seara, la un local din centrul Aradului pentru a aplana un scandal provocat de un bărbat beat. Acesta a ameninţat cu barda şi a agresat fizic doi clienţi.

Marţi, în jurul orei 20,00. la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, intervenţia unui echipaj pentru aplanarea unui scandal.

Apelul a fost făcut de un bărbat care a reclamat faptul că, în timp ce se afla într-un local public din zona centrală a municipiului Arad, a fost ameninţat şi agresat fizic.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii l-au identificat pe agresor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat într-o localitate din judeţul Arad, care, pe fondul consumului excesiv de alcool, a ameninţat cu o bardă şi a agresat fizic două persoane ce se aflau în respectivul local.

Agresorul a fost amendat de jandarmi cu 1.200 de lei. De asemenea, acestuia i-au fost întocmite actele necesare în vederea începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.