Clipe de coşmar la bordul unui avion: „Credeam că se va rupe în bucăţi!”

Clipe de coşmar la bordul unui avion: „Credeam că se va rupe în bucăţi!”

Pasagerii unui avion al companiei American Airlines au trecut prin clipe terifiante, după ce aparatul de zbor în care se aflau a început să scoată niște zgomote infernale, ca și cum ar fi fost pe punctul de a se rupe în bucăţi.

Sperietura a căpătat proporţii şi mai mari atunci când peretele cabinei de pilotaj a crăpat, scrie CBS News. A fost momentul în care cei 190 de oameni aflați la bordul avionului, un Boeing 757, au crezut că aeronava se va dezmembra în timpul zborului.

„Deodată am auzit tot felul de zgomote şi un sunet de ruptură”, povestește unul dintre pasagerii avionului. „Se auzea de parcă urma să pierdem partea din faţă a avionului”, a mai zis acesta.

Martorii au relatat că, la scurt timp de la decolarea din San Francisco, aeronava a început să se zgâlţâie violent. „Era terifiant, nu ştiam ce se întâmplă”, a spus un alt pasager. Timp de aproximativ 45 de minute a durat sperietura, până când pilotul a decis să întoarcă avionul pe aeroportul de pe care decolase.

Aeronava a aterizat în siguranţă şi nicio persoană nu a fost rănită. American Airlines a informat că incidentul a avut loc din cauza unei conducte de aer fisurate, însă nu s-a ajuns la depresurizare.

Foto: aeroinside.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.