DESCOPERIRE INCREDIBILĂ în apele teritoriale româneşti

DESCOPERIRE INCREDIBILĂ în apele teritoriale româneşti

Polițiștii de frontieră constănțeni au rămas șocați, miercuri dimineață, când au interceptat, în apele teritoriale românești, o ambarcaţiune la bordul căreia se află aproape o sută de migranţi din Orientul Mijlociu – bărbaţi, femei, dar şi mulți copii.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră au intervenit, miercuri dimineaţă, după ce, în jurul orei 04.00, o ambarcaţiune suspectă a fost observată în apele teritoriale ale României, la aproximativ 18 mile marine travers de Gura Portiţei.

Garda de Coastă a trimis în zonă o navă care a identificat ambarcaţiunea, fiind vorba despre un vas de agrement cu motor la bordul căruia se află aproximativ 100 de persoane, bărbaţi, femei şi copii, care au cerut sprijin autorităților. Oamenii provin din ţări din Orientul Mijlociu şi cel mai probabil au plecat dintr-un port din Turcia.

Ambarcaţiunea a fost remorcată de vasul Gărzii de Coastă şi va fi tractată până în Portul Constanţa, unde va ajunge miercuri după-amiază pentru verificări.

Foto: mondonews.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.