Clubul de lectură „O carte pe lună” a împlinit UN AN de la lansarea în Arad! Cum au sărbătorit arădenii împreună cu colegii din Timișoara (FOTO)

Clubul de lectură „O carte pe lună” a împlinit UN AN de la lansarea în Arad! Cum au sărbătorit arădenii împreună cu colegii din Timișoara (FOTO)

Clubul de lectură „O carte pe lună” a ajuns la ediția cu numărul 13 în Arad, deci la un an de când s-a lansat în orașul nostru. O parte din colegii de la Timișoara, împreună cu Giorgia Harasim, cea care a înființat acest proiect în urmă cu patru ani, au venit la Arad pentru a sărbători împreună acest moment important.

De-a lungul acestui an organizatorii Alice-Catrinel Pușcașu și Norbert Szucs au reușit să creeze o mică, dar activă, comunitate de arădeni care iubesc cititul și care așteaptă fiecare ediție cu nerăbdare. În urma întâlnirilor lunare la acest club, am aflat lucruri noi și interesante despre cărți de toate genurile și despre viața unor autori cunoscuți sau mai puțin faimoși. Cărți vs. filme, biografii, lecturi de vacanță, cărți scrise de femei sau cărți care ți-au schimbat viața, sunt doar câteva din temele abordate în decursul acestui an.

Ediția aniversară a avut loc în data de 22 februarie, în Irish Pub, iar tema lunii a fost: cărți scrise în țări nevizitate de tine. În prima parte a întâlnirii, organizatorii au vorbit despre planuri de viitor și despre ce se poate face pentru a promova în continuare cititul și, bineînțeles, participarea la acest club. De asemenea, s-a discutat și despre organizarea unor acțiuni în afara clubului, precum excursii sau practicarea unui sport, pentru ca participanții să se cunoască mai bine.

La final a venit și mult-așteptatul tort, reprezentativ, în formă de carte. Ediția din această lună a fost cu atât mai specială cu cât a fost de fapt o dublă aniversare, fiind și ziua de naștere a unuia dintre participanți.

Foto: Lavinia Bodea

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.