Clubul Lions „Arad 2007” organizează evenimentul caritabil „Cina – Dialog în întuneric”

Clubul Lions „Arad 2007” organizează evenimentul caritabil „Cina – Dialog în întuneric”

Clubul Lions „Arad 2007“, al doilea club Lions din Arad, chartat în anul 2007 ca parte a Districtului 124 România a Clubului Lions Internaţional, având ca membrii exclusiv doamne, va organiza un nou eveniment.

Joi, 15.10.2015, începând cu ora 19:00, la Centrul de Afaceri Maris Arad, Zona Industriala Micălaca Est (lângă Selgros) va avea loc a II-a ediţie a evenimentului „Cina – Dialog în întuneric”, fiind vorba despre o cină în întuneric, prin intermediul căruia Club Lions „Arad 2007” doreşte să atragă atenţia asupra importanţei îngrijirii sănătăţii ochilor, precum şi sensibilizarea invitaţilor cu privire la nevoile celor care au avut neşansa de a-şi pierde unul dintre cele mai importante simţuri – văzul.

Intrarea se va face pe bază de invitaţie, costul fiind de 60 RON de persoană, reprezentând contravaloarea meniului.
Informaţii suplimentare şi rezervări la numarul de telefon: 0722-226505 sau pe adresa de email: lilianaguran@gmail.com.

Donaţiile care se vor face cu ocazia acestui eveniment, vor fi îndreptate înspre Asociaţia Nevăzătorilor Arad în vederea achiziţionării unor accesorii specifice, care pot îmbunătăţii calitatea vieţii de zi cu zi a membrilor acestei asociaţii.

Prin intermediul acestui eveniment, Club Lions Arad 2007 împreună cu celelalte cluburi Lions din cadrul Districtului 124 România marchează Ziua Internaţională a Bastonului Alb, care se sărbătoreşte la nivel mondial în fiecare an în data de 15 octombrie.

Lions Club Internaţional are ca şi cauză definitorie ajutorarea şi susţinerea persoanelor nevăzătoare şi a celora cu deficienţe de vedere. De aproape 100 de ani, membrii Lions Club Internaţional contribuie la acţiuni care sprijină menţinerea sănătăţii ochilor, îmbunătăţirea vederii şi prevenirea orbirii pentru sute de milioane de oameni din toată lumea. Voluntarii Lions au luat parte la acţiuni de screening oftalmologic pentru 15 milioane de copii, au construit 315 spitale de oftalmologie, au susţinut financiar 8 milioane de operaţii de cataractă, au asigurat instruirea a peste 650.000 de specialişti în oftalmologie, au cumparat 41 milioane de doze de vaccine antirujeolic (boala care provoacă cel mai frecvent orbire la copil).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.