Constantin Traian Igaș, senator: „Nădlăcanii au dat dovadă de spirit civic”

Constantin Traian Igaș, senator: „Nădlăcanii au dat dovadă de spirit civic”

Senatorul Constantin Traian Igaş a participat astăzi, 14 octombrie, la o nouă campanie de donare de sânge. Iniţiativa îi aparţine consilierului judeţean Mircea Onea, iar campania s-a desfăşurat la Nădlac, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Arad şi a cabinetului medical dr. Kizur Camelia.

„Am onorat invitaţia consilierului judeţean de a participa alături de nădlăcani la o nouă acţiune de donare de sânge. Am rămas plăcut impresionat de numărul mare de donatori în mijlocul cărora s-a aflat şi primarul oraşului Nădlac, Vasile Ciceac. Nădlăcanii au dat dovadă de spirit civic”, a declarat senatorul Constantin Traian Igaș.

donare sange

Este prima acţiune de donare de sânge de asemenea amploare organizată în oraşul Nădlac, iar cel care i-a mobilizat este consilierul judeţean Mircea Onea.

„Mă bucur că nădlăcanii au fost receptivi la mesajul adresat de mine pentru a participa la această acţiune de donare de sânge. Îmi doresc şi sunt sigur că acest demers va avea continuitate pentru că astăzi am avut dovada clară a unei mobilizări exemplare din partea localnicilor şi nu numai. Îi mulţumesc senatorului nostru Traian Igaş pentru implicare şi pentru faptul că a donat împreună cu noi, nădlăcanii”, a declarat consilierul județean Mircea Onea.

DSC_2716

Centrul de Transfuzie Sanguină Arad face apel de nenumărate ori pentru a atinge necesarul de sânge. În ultima perioadă, CTS Arad se confruntă cu o criză de sânge, ajungând să se împrumute de la Oradea și Timișoara.

DSC_2750

  1. e un lucru bun,dar când il faci in interes de campanie electorala,dle igas te degradezi in fata nadlacanilor !!!!

    Raspunde
  2. Cand face omul un lucru rau, hop, toti sar pe el, cand face un lucru bun, iar nu e bun si i se gaseste nod in papura. Haideti sa nu mai comentam atata si sa ne vedem de ale noastre. Felicitari tuturor celor care au donat sange si sanatate pentru donari viitoare!

    Raspunde
  3. Pecicani sunt mandri de alesil lor,Nadlacani NU !?,Rusine voua !

    Raspunde
  4. Nadlacane unde vezi tu campanie,poate campanie de donat sange si acest lucru trebuie sa il apreciati !

    Raspunde
  5. De data asta am fost mulți! M-a bucur ca a venit si senatorul, mai alesca e veteran la donări!

    Raspunde
  6. Exemplu de bune practici! In interes de campanie electorala, sau nu, aici au fost niste oameni care au pus umarul sa-i mobilizeze pe toti cei care au donat sange. Fara acesti oameni, donatorii nu ar fi venit intr-un numar atat de mare.

    Raspunde
  7. pecicani nu sant mandri de analfabeti !

    Raspunde
  8. ai dreptate nu toata lumea a terminat liceul la 40 ani !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.