CNADNR îi va plăti UN MILION DE EURO tinerei care a rămas fără O MÂNĂ în urma unui accident rutier!

CNADNR îi va plăti UN MILION DE EURO tinerei care a rămas fără O MÂNĂ în urma unui accident rutier!

O tânără care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier va primi despăgubiri de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) în valoare de un milion de euro. Instanţa supremă a decis, miercuri, ca CNADNR să îi plătească daune morale de un milion de euro Elenei Ghegeliu, decizia fiind irevocabilă şi urmând să fie pusă în aplicare.

„CNADNR SA a luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, o va respecta şi aplica întocmai. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA îşi exprimă pe această cale, compasiunea faţă de drama prin care trece victima”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Tânăra şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier petrecut în 2006, după ce un fragment dintr-un parapet metalic care nu fusese reparat a străpuns portiera maşinii. Poliţiştii au stabilit că de vină pentru accident este administratorul drumului, pentru că nu a reparat parapetul.

  1. Pacat pentru tanara, pentru tragedia prin care a trecut si trece in continuare, dar tot din banii publici se despagubeste in mod normal sa plateasca cine este vinovat nu din nou toti muritorii de rand.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.